Wednesday 25 January 2012

25 januari 2012

Greg Giles met een boodschap van Melina van het Ashtar Command 25 januari 2012




Hallo, ik ben Melina en ik wil graag vandaag een paar woorden met jullie delen via ons kanaal Greg. Ik ben een vrouwelijke officier van het Ashtar Command. Mijn gebied bestrijkt verschaffing van uitrustingen en bijbehoren dat aan ruimtereis gerelateerd is. Deze artikelen zijn nodig voor bepaalde soorten van onze toestellen die door de ruimte reizen.

Monday 23 January 2012

23:01:2012

Boodschap van de Galactische Federatie - 23/01/2012




Jullie reis hier in de stoffelijke wereld van de 3de dimensie is bijna voltooid, jullie hebben nu multidimensionale aspecten van jezelf die je in je voertuig kunt zetten waarmee je de multidimensionale universums kunt ervaren. Jullie hebben op je vele reizen veel verschillende aspecten van jezelf ervaren en hebben veel rollen gehad en veel uitdagingen en problemen  ondergaan om je multidimensionale essentie op te bouwen. Jullie zijn nu een veelvoudig gelaagd wezen met multifacetten van immense samenstelling en mogelijkheden. We hebben jullie verteld dat je allemaal meer bent dan je je in deze tijd ooit kunt voorstellen, en nu beginnen jullie te ontdekken wat die woorden betekenden. Gezamenlijk hebben jullie het drama en de omstandigheden gekraakt om het beste in je naar voren te brengen, en zelfs soms het slechtste in je, alles in de naam van schepping. Alles in de naam om het meest krachtige wezen dat je reeds was, te verbeteren maar nu zelfs nog grootser, bekrachtigd en geslepen om in de multi versums te reizen door je vrije wil en met gemak, om elke nieuwe werkelijkheid ergens, waar dan ook te zoeken, te ontdekken en te beleven, in dit schitterende huis van de Schepper.


Er is geen beperking in wat je nu kunt bereiken. Er zijn geen grenzen die je kunnen insluiten. Jullie kunnen niet meer omkomen, niet meer verouderen en verdorren. Jullie kunnen niet meer ziek of zwak worden, en niemand of niets kan jullie op een of andere wijze beschadigen. Jullie zullen nooit meer een reden voor vrees of een reden om te twijfelen hebben om onder ogen hoeven te zien. Het is tijd voor jullie om de multi-versums in je ware vrijheid te beleven, om  alles te beleven dat je wilt en op elke manier jezelf uitdrukken die jullie willen. Dit is jullie geschenk van je Schepper. Jullie hebben dit allemaal verdiend voor een job die zo goed gedaan is. Wij hebben jullie gezegd dat wat jullie hier bewerkstelligen een effect zal hebben op het gehele universum, en misschien wordt dit effect nu duidelijker voor jullie. Jullie zijn machtige wezens die spoedig vrijgelaten worden in het universum, om te scheppen wat je hart maar wenst, zonder beperkingen voor wat je kunt scheppen en waar je het kunt scheppen. Jullie hebben jullie vleugels van goud door al jullie problemen en worstelingen heen gesmeed en het is tijd voor jullie gerechte beloning.


We hebben jullie zien groeien van jong en onervaren zielen naar wat jullie heden zijn; sterk, wijs, moedig, zorgend, bedachtzaam, vol inzicht, reflectief, mededogend, liefdevol, meedelend en zorgende zielen. Hoe trots zijn we op jullie allemaal, en hoe verbaasd staan we bij wat jullie allemaal samen hebben bewerktstelligd. “Hoeden af” voor jullie allemaal.



Wij zijn jullie Familie van Licht van de sterren.


As channeled through Greg Giles



Translator: Winny

Translations


 http://englishgreggiles.blogspot.com/  - English
 http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil

http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
 http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
 http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
  http://germangreggiles.blogspot.com/  -German
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ - Swedish



Originals and translations of Galactic Messages available at
http://www.despertando.me/

Saturday 21 January 2012

20:01:2012

Boodschap van de Galactische Federatie - 1/20/2012


Het beginstukje van de boodschap van vandaag is een persoonlijk berichtje aan Greg van de Galactische Federatie.



‘Het is duidelijk dat je ziet dat niet gewenste en niet uitgenodigde ET’s opnieuw je sfeer binnen kwamen, om onze communicaties met jou te belemmeren. We zijn de strijd aan het winnen. Het andere stel weet dit en ze proberen wanhopige pogingen te doen om onze voortgang te vertragen, zelfs te proberen om de vaart van gechannelde informatie om het publiek te bereiken, te verlangzamen. We hebben nu die negatieve ET’s uit je sfeer weggezuiverd, zoals je dat bevolen hebt. Ze kunnen in de toekomst proberen terug te keren maar we zullen hier zijn voor je om jou en je familie te beschermen en om hun invloed in jouw zaken uit te roeien. Weet dat nu alles in orde is en dat we weer vrij zijn om te communiceren. We zullen onze gezamenlijke communicaties direct hervatten’.



Vandaag is een geweldige dag. Vandaag hebben wij, de Galactische Federatie van Licht, een grote vooruitgang gemaakt tegen het duister en we hebben nu hun einde, duidelijk in zicht gekregen. Niet langer hebben ze krachtig wapentuig om hoe dan ook tegen de mensheid te gebruiken. Ze hebben nu geen keuze meer en begrijpen duidelijk dat voor hen alles hopeloos is. Het is tijd voor hen om zich over te geven en zelfs hun meest halsstarrige en bekrompen geest ziet nu en ze moeten aan zichzelf en aan anderen toegeven dat hun einde nabij is. Ze zoeken nu een manier weg van de straffen die zeker zullen worden opgelegd in de dagen voor ons. Ze zoeken stromannen om op te offeren als zondebokken om de schuld en vergelding op zich te nemen die zijzelf verdienden.



Wij willen deze wezens verder weg ruimen van Aarde’s sfeer en jullie wereld voorgoed zuiveren van hun duister. Wij zijn nu klaar om onze laatste fase van die zuivering te beginnen en deze beweging zal het pad plaveien voor verdere actie met aankondigingen voor onthulling. Deze aankondigingen zijn de volgende grote stap in onze campagne die veel facetten heeft om de mensheid te helpen omhoog te rijzen uit de diepten van een beperkte 3 dimensionale wereld naar een feitelijk onbeperkte 5 dimensionale wereld. Onze hulp is noodzakelijk in veel vitale gebieden en alleen als wij vrij zijn om een open contact te hebben met jullie, kunnen we die projecten beginnen. Opnieuw, zorg voor jullie zaken thuis. Houd rekening met enkele dagen of zelfs weken van stroomuitval zoals van nutsbedrijven en een tijdelijke sluiting van voedselwarenhuizen. Onze aankondigingen zullen zeker de stroming van jullie gemeenschappen wat ontwrichten maar die verstoringen zullen kort van duur zijn en zullen allemaal naar normaal terugkeren, alleen al dat jullie uiteindelijk allemaal zullen weten dat jullie niet alleen zijn en dat wij hier zijn.



Wij zijn zo erg blij over deze onvermijdelijke gebeurtenissen die op het punt staan zich te ontvouwen. We hebben nog langer dan jullie gewacht omdat wij veel van jullie levens geleden al voorbereidingen aan het treffen waren. Zoals we zeiden, wij hebben genoten van de voordelen van een niet onderbroken stroom van bewustzijn, terwijl jullie de regels volgden van een stoffelijke incarnatie in nieuwe levens die vrij waren van bewuste herinnering van je verleden en van jullie ware multidimensionale identiteit. Al jullie herinneringen zullen spoedig naar jullie terugkeren en velen van jullie zullen behoorlijk verrast zijn en het heerlijk vinden om je ware naam en jullie universele erfenis te leren kennen. Jullie hebben allemaal een grootse geschiedenis. Jullie zijn allemaal zo veel meer dan dat je er heden van weet. Jullie zijn allemaal onsterfelijke wezens van licht die hier naartoe reisden voor een reis in dualiteit, om beperkingen en problemen te ervaren van een verdeelde wereld met afscheidingen op zo vele fronten, en om die terug te rapporteren naar jullie mensen en ook naar vele andere rassen in dit universum wat jullie van dit alles geleerd hebben.



Jullie zijn zeer belangrijke onderzoekers die spoedig leraren zullen zijn om wat ze onderzocht hebben en om hun avonturen in lezingen en in klassen door te geven door het hele universum heen. Daarom stellen we voor dat jullie deze tijd oppakken maar niet door de dagen te tellen tot aan ons openlijk contact met jullie. Dit zal gebeuren, jullie zullen die dag gaan zien, maar het is belangrijk om dit niet al jullie energie te laten opeten. Probeer in plaats hiervan om een rustige tijd te vinden en om terug te kijken op jullie leven hier met een nauwkeurige reflectie. Wat heb je gezien? Wat heb je gevoeld? Wat beleefde je òm je heen maar ook in jezelf? Wat kon je anders gedaan hebben? Probeer je vele emoties die je voelde in categorieën onder te brengen en probeer een wegenkaart te tekenen van waartoe deze emoties je geleid hebben. Welk effect had angst op je? En hoe zit het met liefde? Al jullie emoties zijn belangrijk en jullie zal gevraagd worden om hier al je ervaringen te delen. Neem de tijd om enkele ervan terug te zien, maar wees altijd voorzichtig om deze met ‘ogen van op een afstand’ te onderzoeken, veilig in een staat van emotionele onbetrokkenheid.



Er is geen reden om deze ervaring opnieuw emotioneel te beleven, omdat dit niet goed voor je zou zijn. Een niet emotionele terugblik van je leven is wat je gevraagd wordt te doen, dat is alles. Denk eraan, alles is voor je ontworpen geworden als een les. Ervaringen werden verschaft om trauma en verwarring te brengen en van jullie wordt vereist dat je een oplossing vind voor deze problemen en situaties. Als je dit weet laat dan deze geschreven episodes je niet mentaal en emotioneel beïnvloeden zoals ze dat in het verleden hebben gedaan. Jullie zijn nu voorbij die ervaringen en je wordt alleen gevraagd om ze terug te bekijken voor onderwijzende doeleinden, net zo als je je geschiedenisboeken op school opnieuw zou lezen voor een laatste examen. Dit examen zal spoedig komen. Het is tijd om tot ‘diep in de nacht te werken’ met een zorgvuldige en onthechte terugblik.



En denk eraan, om negatieve entiteiten uit je sfeer te verwijderen, spreek dan hardop je bevel uit. Jullie bevel kan je eigen pasklare verklaring zijn en je kunt die baseren op deze woorden: ‘Ik beveel dat alle negatieve entiteiten, buitenaards en van de aarde, nu voor eens en altijd mijn sfeer uitgaan, dat ze onmiddellijk mijn huis verlaten en weg uit mijn omgevingsgebied.’ Wij zullen er dan onmiddellijk voor zorgen dat deze negatieve wezens snel en effectief worden bijeen gebracht en uit je sfeer worden verdreven zoals je dat bevolen hebt. Zo wordt deze dienst uitgevoerd en we nodigen onze familieleden van licht uit om dit of een dergelijk soort bevel, te verklaren en we zullen onmiddellijk handelen om jullie op deze manier bij te staan.



Wij, de Galactische Federatie hebben deze taak bij veel gelegenheden uit gevoerd, voor velen van jullie, specifiek voor degenen van jullie die zichzelf in de schijnwerpers hebben gezet van de Cabal en hun volgelingen die daarvoor moeten zorgen. Er is geen reden voor angst omdat wij jullie beschermers zijn in deze tijd terwijl jullie doorgaan met je dienst als Lichtwerkers, die liefde en licht herstellen in deze verduisterde wereld die iedere dag zo veel meer stralend wordt. Dit is onze missie en niets zal ons stoppen of wat dit betreft jullie progressie vertragen.



Neem de tijd om dit bevel regelmatig uit te spreken en in jullie omgeving zal dan steeds de ronde worden gedaan en die zal gezuiverd worden van alle negatieve wezens. Velen van ons zijn experts in dit precieze veld en wij genieten van de gelegenheid om jullie op die manier te kunnen helpen. Alles wat wij willen is dat jullie dit bevel uitspreken en we zullen onmiddellijk in actie springen. Denk er aan dat alles in de 3D wereld van het stoffelijke een keuze is en we hebben jullie toestemming nodig om aan hulp bij te dragen. We zullen dan alles doen wat we kunnen om te komen helpen. Dit is onze belofte aan jullie, onze familieleden van licht. Heden zijn we gekomen als hulp voor ons kanaal Greg maar we zijn ook gekomen om te helpen bij vele anderen. Spreek het bevel uit dat je je persoonlijke sfeer gereinigd wilt hebben van iedere negatieve entiteit en we zullen alles doen om jullie op die manier te helpen.



We gaan door om grote stappen te zetten om de weg vrij te maken voor onze reünie. Houd vast aan je overtuigingen en ga verder om het nieuws te verspreiden van onze voor de deur staande introducties. Jullie zullen niet ‘met een lege tas achterblijven’, als het ware. We zullen jullie niet in de steek laten. Jullie woorden en wat je doet zullen niet voor niets zijn. We zullen onze overtuigingen en beloftes eren. We zullen spoedig met jullie zijn.



Gechanneld door Greg Giles




Wij zijn jullie Familie van Licht van de sterren.


Gechanneld door Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/





Translator: Winny

Translations


 http://englishgreggiles.blogspot.com/  - English
 http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil

http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
 http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
 http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
  http://germangreggiles.blogspot.com/  -German
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ - Swedish



Originals and translations of Galactic Messages available at
http://www.despertando.me/

Thursday 19 January 2012

18:01:2012

Boodschap van de Plejadiërs  - 1/18/2012






Internet zoekmachines kunnen je bondgenoot zijn in de oorlog van informatie en desinformatie. Jezelf doen informeren is jullie opdracht, een van de vele in deze tijd en jullie moeten er voor zorgen dat je deze taak voltooit door zo veel mogelijk over jullie wereld, het zichtbare en het ongeziene, en over jullie universum te leren als je kunt. Er is een veelvoud van verschillende vragen waar je goed aan doet om die te begrijpen en na dat veelvoud zullen nog meer vragen zichzelf presenteren, maar niet totdat aan die eerste vragen bevredigend is voldaan. Verhoogde staten van bewustzijn worden niet alleen bereikt door het verkrijgen van academische zaken maar ook kennis die alleen gewonnen wordt via de poort van het hart. Jullie zoektochten door vele kanalen van informatie, beschikbaar via jullie internet kunnen niet alleen zoektochten zijn voor antwoorden op jullie vragen maar zijn ook voedsel voor je hart en ziel. Een prachtige foto kan misschien niet een specifieke vraag beantwoorden die je hebt maar kan wel emoties ontsluiten die diep in je begraven liggen, emoties die nieuwe deuren voor je zullen ontsluiten om er doorheen te gaan.

We zien zo veel van jullie naar antwoorden zoeken en we vragen ons af hoe jullie heden die grotere begrippen van jullie omgeving zoeken. We hebben jullie nu eeuwen bekeken, in jullie zeer vroege jaren en vormingslevens, duizenden in jullie jaren geleden, tot aan de dag van vandaag. We hebben naar jullie gekeken vanuit het voordelig punt van een ononderbroken stroom van bewustzijn, anders dan jullie zelf die de wetten van incarnatie gehoorzaamd hebben waarin jullie ieder nieuw leven begonnen als een pasgeborene met een schone lei van bewuste herinnering, alhoewel jullie onderbewustzijn al jullie ervaringen en de geweldige vele lessen en kennis heeft opgeslagen die jullie verkregen door zulke beproeving en tegenspoed.

Vanuit ons voordelig punt kijkend hoe jullie allemaal gegroeid zijn, zijn we overweldigd door jullie progressie en we hebben vertrouwen dat zo velen van jullie ook verbaasd zullen zijn over hoe ver jullie gekomen zijn nadat je de overgang maakt vanuit je huidige ‘vergeetachtige’ staat van de derde dimensie, door de sluier heen de hogere rijken in waar jullie in staat zullen zijn om al je incarnaties in een keer te overzien vanuit dit hoger perspectief. Jullie zullen voor de eerste keer al jullie incarnaties in een keer zien op het nu-moment en helder zien waar je enkele grootste sprongen in bewustzijn gemaakt hebt in het bewustzijn. Jullie volgende sprong vanuit je huidig thuis in de derde dimensie naar jullie nieuwe hoger dimensionale status zal je grootste sprong ooit zijn, en wij zijn net zo opgewonden als velen van jullie over deze dag die zal komen. Houd in gedachten dat jullie ELKE dag een stap dichterbij de opbouw van jullie 3 dimensionale reis komen omdat je nooit een tijd stil blijft staan. Daarom is het zo belangrijk voor je om het grootste voordeel van iedere dag en ieder moment te verkrijgen om te leren en te groeien, om te gaan bloeien tot de prachtige Bloem van Leven die jullie zijn.

Vandaag houden we ons bezig met voorbereidingen voor onze familiereünie met jullie, onze broeders en zusters. Er is zoveel te doen en maar zo weinig dagen die overgebleven zijn om al onze taken te bewerkstelligen, maar ook om jullie die van jullie te helpen voltooien maar samen zullen we op tijd ieder van deze taken voltooien voor de speciale dag die op ons allemaal wacht. We zien deze dag nu duidelijk aan de horizon en zoals we zeiden, we moeten voorzichtig zijn om niet te spreken over specifieke datums omdat de Cabal nog steeds lawaai en afleidingen in hun mouw heeft.

Ons werd gevraagd door ons kanaal Greg of we wat licht kunnen schijnen over de mysterieuze geluiden die uit jullie hemelen schijnen te komen, of minstens in de lucht weergalmen. We zeggen dit keer om je aanwijzingen te volgen en om voor je zelf antwoorden te zoeken. Het is deze zoektocht, jullie zoeken naar antwoorden die bruggen bouwt in je geest en deze bruggen zijn jullie middelen naar nieuwe werelden in de hogere rijken. Deze woorden zijn verre van poëtisch, omdat stoffelijke veranderingen in jullie hersenen plaats vinden en door je stoffelijke voertuig heen vanwaar je op het spoor komt van nieuwe kennis en wijsheid. We zeggen jullie dat enige van de vreemde geluiden zeer werkelijk en geen hoaxen(bedrog) zijn en we raden je ook aan om met je hart te luisteren maar ook met je oren, die een brug bouwen tussen die twee. Dit is jullie Regenboog brug, de Antahkarana waarover wordt gesproken in jullie oude spirituele teksten en we zeggen opnieuw tegen jullie: “zo boven, zo beneden”, en dit heeft vele multidimensionale betekenissen. Ga verder met zoeken naar jullie antwoorden, jullie waarheden. Bouw je brug naar de Hemelen en loop erover heen naar je nieuwe leven in de hogere rijken van mogelijkheid.

Wij zijn jullie Familie van Licht van de sterren

As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/





Translator: Winny

Translations


 http://englishgreggiles.blogspot.com/  - English
 http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil

http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
 http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
 http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
  http://germangreggiles.blogspot.com/  -German
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ - Swedish


Originals and translations of Galactic Messages available at
http://www.despertando.me/

17:01:2012

Boodschap van de Galactische Federatie - 1/17/2012



Als jullie zelf opoffering je naar nieuwe lanen van avontuur en wijsheid brengt, dan zullen ze het in de lange run altijd waard geweest zijn. Probeer naar de dingen te kijken vanuit een hogere perspectief en probeer te zien dat het oude loslaten altijd plaats geeft aan het nieuwe. Het loslaten van oude gewoontes en neigingen is een heel belangrijke keuze voor jullie om heden te maken en niemand dwingt jullie om iets te doen. Het is allemaal aan jullie. We zien degenen hun ongenoegen uitspreken voor het beleid dat je kunt horen van de Galactische Federatie wat een drugsvrije werk omgeving bedingt en we begrijpen je verwarring over die regel. We willen duidelijk maken dat jullie ascentie een geheel andere zaak is dan werken met de Galactische Federatie en die twee onderwerpen hebben wat dit betreft niets met elkaar te maken.


Veel nieuw gekomen teamleden zullen worden toegewezen aan stations die monitoren en werken met zeer ontwikkelde en ingewikkelde instrumenten. Enige van die ontwikkelde technologie zijn een directe link tussen jullie gedachteprocessen met die gecomputeriseerde technologie. Wat wij hiermee bedoelen is dat de gecomputeriseerde instrumenten direct beheerst worden door jullie gedachteprocessen in je geest, zonder de noodzaak van je handen die een instrument aanraken of van je ogen die monitors of bediening zien. Als je dit zo beschouwt hopen we dat je ons beleid beter begrijpt dat we alleen degenen werven die gekozen hebben om een verplichting te maken om hun geest altijd helder te houden en vrij van alle geest veranderende substanties. Het optimale functioneren van jullie hersenen is van het opperste belang als je werkt met en kritisch zulke verfijnd instrumentarium bedient, omdat jullie naaste crewleden en crewleden van andere Federatie schepen rekenen op de juiste werking van die systemen.


Probeer te zien dat wij, de Galactische Federatie, werelden bijstaan die onze hulp nodig hebben in veel belangrijke en vitale gebieden, inclusief regering herstructurering, milieu zuivering, geofysische stabiliteit en verwijdering van alle onderdrukkende militaire krachten die vaak tot strijd leidt met hoog ontwikkelde wapensystemen. Zien jullie niet hoe deze taken geesten nodig hebben die niet worden afgeremd door geest veranderende substanties? Begrijpen jullie niet hoe zelfs het milde gebruik van ontspanningsdrugs de motorische processen kan en doet beïnvloeden en ook chemische en hormonale gedachteprocessen van het menselijke brein? Als je dat nu nog niet begrijpt, raak dan bekend met deze informatie die volop beschikbaar is voor jullie en misschien zul je dan dingen zien vanuit ons perspectief. De kern van de zaak is dat de keuze aan jullie is. Jullie kunnen kiezen om door te gaan met je drugsgebruik, voor ontspanning of voor medische doeleinden, of je kunt overwegen om een positie te krijgen binnen de Galactische Federatie. Je kunt niet beide hebben. Acht onze sterke verplichting om alleen die nieuwe krachten te werven die toegewijd zijn om de best mogelijke dienst te leveren aan anderen en aan de werelden die zij bewonen.


Terugkijkend naar jullie 3 dimensionale levens als je eenmaal bent opgestegen in de hogere rijken, hebben we vertrouwen dat velen van jullie niet langer de behoefte voelen voor die geest veranderende ervaringen om enige reden, of wat ontspannend is of als medicijn dient en als jullie eenmaal beginnen met je nieuwe leven zul je sommige van die lagere dimensionale activiteiten niet missen, waar je je heden toe aangetrokken voelt.


We gaan verder met zaken die over onze missie gaan in jullie wereld, we zien geen enkele mogelijkheid voor de duistere kliek om opnieuw iets te doen tegen ons. Ze hebben een groot aantal van hun militaire personeel verloren en hun enorme verborgen plekken met ontwikkeld wapentuig zijn nu permanent ontmanteld. Het zal niet lang duren voordat ieder wapen, of die nu technologisch of stoffelijk is, wordt afgeschermd van het menselijke ras en van jullie planeet.


Wij zijn voorbereid om door te gaan met onze aankondigingen voor onthulling waarin we onze aanwezigheid kenbaar maken aan degenen van jullie wereld die nog moeten weten van ons bestaan. Op tijd zullen allen deze werkelijkheid kennen. Zoals we de raad gaven, zullen velen uniek reageren op dit nieuws en we vragen opnieuw dat alle Lichtwerkers hun deel doen om er voor te zorgen dat degenen die het moeilijk vinden om zich aan de nieuwe werkelijkheid aan te passen, de leiding en ondersteuning krijgen die jullie hen kunnen bieden. We weten dat jullie dit voor elkaar zullen krijgen en we zien al zo velen van jullie hard werken wat dit betreft. We willen jullie opnieuw bedanken voor je dienst voor het Licht en voor jullie broeders en zusters van jullie wereld.


Vrede zal spoedig worden hersteld in iedere hoek van jullie wereldbol. Geen enkel schot uit een wapen wordt toegestaan als we eenmaal alle zorggebieden hebben veilig gesteld. Geen Bewapende Krachten zullen toegestaan worden om landen of gebieden te bezetten. We zullen er op letten dat al deze krachten worden verwijderd welke heden de landen van een andere natie bezetten. In jullie toekomst zal er geen behoefte zijn aan grenzen van enig soort en een gebied van jullie wereld zal niet meer of minder hebben dan een ander land bezit. Dit is jullie nieuwe economie, jullie nieuw financiële stelsel. Er zal een gelijkmatige verdeling zijn van alle bronnen van jullie wereld en niemand zal worden uitgesloten van hun recht om in jullie nieuwe overvloed samen te delen. Zo velen van jullie hebben zoveel moeilijkheden gehad in jullie vele incarnaties maar we vertellen jullie dat al jullie worstelingen nu voorbij zijn en voor altijd, als jullie dat willen. Kies nu als je dat wilt om naar de hogere rijken te ascenderen en ga door met je lessen en je reis verder dan deze 3D dimensionale beperkingen. Kies er nu voor om nieuwe avonturen te beginnen die gebaseerd zijn op meer dan een dagelijks strijd tot overleven. Verkies dit en het zal van jullie zijn en wij zijn hier om zeker te stellen dat wat je ook kiest, jullie nieuwe werkelijkheid wordt.


Wij zijn de Galactische Federatie van Licht.



As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/





Translator: Winny

Translations


 http://englishgreggiles.blogspot.com/  - English
 http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil

http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
 http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
 http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
  http://germangreggiles.blogspot.com/  -German
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ - Swedish



Originals and translations of Galactic Messages available at
http://www.despertando.me/

Wednesday 18 January 2012

16.01.2012

000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000


ASCENDION EARTH  2012 – 20120116Meer mensen worden elke dag wakker en beginnen de aanwijzingen te zoeken  en te vinden die er heel veel zijn in jullie wereld.- Galactische Federatie

 16 jan. 2012

Er is zoveel meer in jullie werkelijkheid dan wat het 3dimensionale oog ziet en een van onze taken als lid van de Galactische Federatie is om jullie te helpen om deze nieuwe wegen van wijsheid te ontdekken om ermee verder te reizen.



Meer mensen worden elke dag wakker en beginnen de aanwijzingen te zoeken en te vinden die er heel veel zijn in jullie wereld.


We zien zo velen van jullie deze aanwijzingen verzamelen en de stukjes bijeen zetten die het raadsel van jullie bestaan en de toekomst die voor jullie ligt, oplost.


Ga door met antwoorden te zoeken en wij zullen jullie begrip verder uitbreiden in ieder gebied waarover je meer wijsheid wilt verkrijgen.


Er is zoveel meer in jullie werkelijkheid dan wat het 3dimensionale oog ziet en een van onze taken als lid van de Galactische Federatie is om jullie te helpen om deze nieuwe wegen van wijsheid te ontdekken om ermee verder te reizen.


Wij sturen jullie aanwijzingen, soms zachte duwtjes, om je in de richting te sturen dat je wens aangaf waar je naar toe wilde reizen voordat je de spirit wereld verliet voor je nieuwe 3D avontuur.


We zagen de tijden waarin jullie lichtjes van je koers afdwaalden en we hielpen jullie je kompas punten opnieuw vast te stellen om je spoor te hervatten.


We moeten altijd het heilige recht eren van jullie vrije wil, en we zijn voorzichtig om niet over onze grenzen heen te gaan, wat jullie toestaat je eigen keuzes te maken en op de paden te reizen die jullie zelf wilden nemen.


Naar voren, in jullie nabije toekomst, komt er een vork in de weg. Velen van jullie zullen een zeer belangrijk besluit hebben te maken in deze tijd.


Zullen jullie kiezen om uit deze 3de dimensionale wereld van illusie en afscheiding weg te gaan, of zullen jullie een nieuw avontuur willen beginnen in de rijken van hogere mogelijkheden? Die keuze is alleen van jullie en wij eren ieder beslissing die jullie nemen.


We willen alleen jullie opties aan ieder van jullie heel duidelijk maken en dit is een van de eerste redenen voor onze boodschappen die via onze vele kanalen met jullie worden gedeeld.


Wij hebben zorgvuldig en we voelen dat we dat ten volle deden, de keuzen die jullie hebben voor jullie neergelegd en wat elke keus met zich mee brengt.


We hebben een overzicht gegeven van waar jullie 3 dimensionaal bestaan over gaat zodat jullie volledig begrijpen wat je achter je laat als je er voor kiest dat je ervaring hier ten einde koopt.


We hebben ook een helder plaatje geschetst voor jullie dat beschrijft hoe jullie leven hier in de hogere rijken zal zijn, en alhoewel er van jullie enigen zullen zijn die kiezen om door te gaan met hun lessen in de 3de dimensie, zien we velen van jullie er voor kiezen om jullie nieuwe avontuur te beginnen dat voorbij je huidige beperkingen ligt.


Jullie problemen zijn niet voorbij als jullie je nieuwe leven beginnen in de hogere rijken maar we willen duidelijk maken dat jullie problemen van geheel andere aard zullen zijn dan de 3D problemen van overleving.


Het zijn ontwikkelde plannen die jullie hier zullen ervaren als je eenmaal de overgang maakt, en wij hebben vertrouwen dat velen van jullie de gelegenheid, de problemen en de avonturen van het hogere dimensionaal leven zullen smaken. Dit zal zeker een opwindende tijd voor velen van jullie zijn.


Zorg voor je zaken thuis, zoals we al vele vooraf waarschuwingen eerder gaven, de vele veranderingen voor jullie beschaving naderen snel.


De laatste voorbereidingen worden gemaakt voor onthulling(disclosure) aankondigingen die beginnen door te sijpelen in jullie wereld via jullie mediakanalen.


Wacht niet op een grote aankondiging die zal werken als een ‘kanonschot dat over de hele wereld wordt gehoord’, maar luister liever naar enkele aankondigingen via mediakanalen die kleinere kijkers aantallen hebben omdat dit het uiteindelijke plan is waarvoor we hebben besloten bij onze laatste vergadering van al de vele groepen die betrokken zijn bij dit project.


Dit werd besloten om de scherpte te verminderen van ver-rijkende eerste aankondigingen omdat onze monitordiensten enorme verstoringen in jullie gemeenschappen vooruit zagen en wij willen dit scenario vermijden.


Met een serie kleinere aankondigingen voorzien wij, door onze diensten, kleinere ontwrichtingen en veel minder mensen die aan angst en paniek bezwijken.


Houd jullie ogen en oren open omdat deze aankondigingen in het schema staan om heel spoedig te beginnen.


Dit is het moment waarop velen van jullie gewacht hebben. Maak het beste ervan en doe jullie deel om er te zijn voor jullie broeders en zusters die naar leiding en geruststelling zullen zoeken in deze uitdagende periode in de Geschiedenis van de Mensheid.


De cabal(kliek) gaat door in stukjes te verbrokkelen en onze dagen zijn gevuld met het verder opvegen van hun vele verstrooide operaties en hun vele verstrooide volgelingen over jullie hele wereld.


Hun wapentuig, dat eens betrekkelijk formidabel was, is nu ontmanteld en is nutteloos tegen jullie en tegen onze krachten van de Galactische Federatie.


Niet langer observeren we hun conversaties over de strategie van strijd, maar vandaag horen we alleen gekibbel en zien het chaotisch ronddolen van wanhopige mannen die een weg naar buiten zoeken uit het gat dat ze diep voor zichzelf hebben gegraven.


Het spel met verwijten is hun nieuwe keuze van strategie en vele namen worden heen en weer geschoten om offerandes aan te bieden voor gerechtigheid hetwelk we spoedig aan hen zullen verlenen om hun voortgezette pogingen voor hun gekronkelde agenda.


Geef ons de gelegenheid om met deze verloren zielen om te gaan. De mentaliteit van lynchend gepeupel is niet gepast voor dit doel, en deze geur van rechtvaardigheid heeft nooit een plaats gehad in jullie gemeenschap.


Wij weten waar deze zielen zitten in het groter plaatje. We kennen hun daden, hun motivaties, en hun innerlijke gedachten.
We begrijpen de gedachteprocessen die hen tot hun besluiten voerden om een dergelijke duistere agenda te steunen en we voelen dat wij beter gekwalificeerd zijn voor de opdracht om er voor te zorgen dat ze hun straf krijgen die gepast is voor hun misdaden.


We hebben ook hoog ontwikkelde rehabilitatie programma’s die beter passen bij de individuele behoeftes van deze zielen.


Probeer te zien dat deze zielen beschadigd zijn en hulp nodig hebben, liever dan dat ze objecten zijn voor jullie minachtende gramschap.


Wraak is geen hoger dimensionale deugd, maar wel begrip en vergeving. “Je vergissen is menselijk, vergeven goddelijk,” zijn hele wijze woorden die heel bedoeld gezaaid zijn in jullie collectieve bewustzijn, en nooit eerder zijn deze woorden voor iedereen juister geweest om die te omhelzen.



As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/





Translator: Winny

Translations
 0 http://englishgreggiles.blogspot.com/  - English
 http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil

http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
 http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
 http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
  http://germangreggiles.blogspot.com/  -German
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ - Swedish


Originals and translations of Galactic Messages available at
http://www.despertando.me/

Sunday 15 January 2012

14:01:2012


 14 jan. 2012

Nieuwe verhalen zullen beginnen door te sijpelen naar het zicht van het publiek dat zich zorgen maakt over zaken waar we reeds met veel van jullie over hebben gesproken welke betrekking hebben op onze aanwezigheid aan jullie hemelen en over zaken die gaan over jullie regeringen en financiële stelsels. Spoedig zullen alle waarheden snel en efficiënt aan jullie meegedeeld worden, maar nu, slechts een kleine barst in de muur van geheimhouding zal speldenprikken licht beginnen door te laten schijnen. Wij zijn hier. Velen van jullie zijn je al aardig bewust van dit feit. Door samenwerking van sommige van jullie mediacontacten, zal aanzienlijk meer van jullie wereld op de hoogte komen van onze aanwezigheid en zich beginnen af te vragen waarom we hier zijn in deze tijd en wat dit heeft te maken met het jaar en de profetieën over 2012. Stukken zullen beginnen samen te klikken en spoedig zal er een plaatje beginnen op te stijgen uit al die bijeen gegrabbelde informatie. Het zal niet lang voor veel van jullie ‘vooruit denkenden’ duren om te zien dat er ongelooflijke veranderingen ophanden zijn voor jullie beschaving. Let er alsjeblieft op dat veel van de missende stukken in de puzzel aangeboden worden om hen het hele landschap vóór hen te laten zien. Dit is jullie taak.



Velen vragen in deze tijd hoe ze de Galactische Federatie, het Ashtar Command en onze Aarde bondgenoten kunnen helpen. We zeggen jullie opnieuw om het nieuws te verspreiden van onze aanwezigheid. Spoedig zullen allen zien dat jullie de waarheid spraken en dat jullie voorop lopers waren van je naasten. Er zullen er zijn die er voor kiezen om daar mee te spotten. Er zullen er zijn die het niet geloven en het belachelijk maken, maar uiteindelijk is er maar een waarheid wat dit betreft. Wij zijn hier en we gaan niet weg totdat onze taak volbracht is en dat de Mensheid en haar levende planeet begeleid worden naar de hogere rijken waar ze al lang thuishoren. Dit is onze missie. Dit is onze doelstelling hier in deze tijd. Let erop dat jullie broeders en zuster ten minste bewust zijn van de mogelijkheid van buitenaards leven om de klap te verminderen van onze aankondigingen die spoedig zullen beginnen.



De laatste voorbereidingen zijn al gemaakt door alle Galactische vloten. Wij zijn in balans en klaar voor het starten van de eerste fasen van de operatie die diverse achtereenvolgende manoeuvres zullen meebrengen. De eerste uitzendingen van onze aanwezigheid zijn slechts het begin. Veel moet worden bewerkstelligd in een hele korte periode en daarom zullen gebeurtenissen rap plaats vinden net als snel vallende dominostenen. We zijn verlangend om deze fases van onze missie te beginnen en we zijn allemaal zeer getraind in ieder van onze specifieke opdrachten. Velen van jullie hebben nog nooit eerder de machineachtige precisie beleefd van zo’n onderneming, maar jullie zullen getuige zijn van deze operaties die snel en gesmeerd zullen verlopen door stevig getraind en capabel personeel. Ieder van ons heeft een uitgebreide training ondergaan op onze specifieke terreinen om jullie, de mensheid in deze tijd van dienst te kunnen zijn, en wij zijn heel vurig om al onze inspanningen voor een goed gebruik in te zetten. Om de lach op zo veel van jullie stralende gezichten te zien als jullie de ziektes van jullie wereld zien die snel genezen gaan worden, dit is alle beloning die we nodig hebben. Het is ons een eer en genoegen om in deze tijd hier te zijn, in dienst voor het Licht en voor het groter goed van al onze broeders en zusters in het hele Universum. Dit is onze eed, om onze hand in vriendschap uit te steken met het aanbod van hulp aan alle anderen in dit Universum. Wees waakzaam naar jullie hemelen, naar jullie mediacontacten en naar je innerlijke stem. Onze aanwezigheid zal aan allen worden bekend gemaakt via al deze wegen. Ga verder om deze informatie rond te delen en help de rimpelingen van vrees te kalmeren die zich door jullie gemeenschappen kunnen gaan verspreiden.



De Illuminati zijn aan het verbrokkelen net als de strijdende krachten die zij beheersen. Heel spoedig zullen ze krachteloos en van geen enkele bedreiging naar iemand meer zijn. Dit is de taak van velen van onze vloot en van onze bondgenoten. Veel gaat verder achter de schermen te gebeuren en deze informatie wordt door diverse andere kanalen van onze boodschappen bevestigd. We berichten je dat niet alles authentiek is, dat wordt gerapporteerd als boodschappen van het Licht, maar we zien dat velen van jullie je krachten van onderscheiding hebben versterkt en zij zijn zeer capabel om valse en met vrees geladen vibraties uit sommige van deze communicaties uit te filteren. Wij gaan door om jullie op de hoogte te laten zijn van ‘last minute’ updates of veranderingen in onze plannen, maar zoals het vandaag is staan we opgesteld om de eerste dominosteen aan te zetten en met de fase van operatie te beginnen waar zo velen van jullie op gewacht hebben.


We danken jullie voor je geduld en je harde werken om de welkom-mat voor ons uit te rollen. We zullen spoedig bij jullie zijn. Tot dan, wees voorbereid en het ga jullie goed.



Wij zijn jullie Familie van Licht van de sterren.


As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/





Translator: Winny

Translations

Originals and translations of Galactic Messages available at

13:01:2012


 13 jan. 2012

Jullie hebben een bepaald niveau verantwoordelijkheid voor je zelf en een bepaalde hoeveelheid voor anderen. Dit is een periode in je ervaring waarbij jullie je moeten concentreren op het geheel en dit focus zal ook de nodige veranderingen brengen bij jullie op een persoonlijk niveau. Jullie gemeenschap tikt niet anders dan het binnenste uurwerk van een zuiver afgestemd klok, ieder van jullie werkt als in een raderwerk om je deel te doen om de tijd volmaakt te houden. Zonder elkaar zal de efficiëntie van jullie mechanisme schade lijden. Jullie gaan nu een periode binnen in je collectieve reis waar jullie zullen zien hoe belangrijk jullie allen zijn voor elkaar. Jullie hebben nog nooit beleefd hoe goed jullie allen kunnen samenwerken om het goede in je leven te laten gebeuren. Jullie belevenis door de dualiteit heen is gebaseerd geweest op een voortdurende scheiding die jullie allen tegen elkaar opzette in een competitieve race tot overleven. Deze ervaring is nu voorbij voor jullie, jullie lessen in dit aspect van bestaan, zijn voltooid.


Jullie gaan nu leren hoe prachtig jullie allemaal kunnen samen werken en spelen, een altijd vredig en welvarend utopia scheppend voor jullie zelf door gelijkmatige samenwerking. Dit zal het meest glorieuze moment worden voor jullie als jullie je allemaal beginnen te realiseren wat je samen kunt bereiken. Schouder aan schouder zullen jullie je planeet beginnen te herstellen naar zijn natuurlijke oorspronkelijke schoonheid en arm in arm zullen jullie het optimale functioneren van jullie gemeenschappen herstellen door een plan om de natuurlijke stroom van overvloed die inherent is voor een beschaving, samen te delen. Zonder degenen van het duister die de hele collectieve rijkdom van de mensen naar zichzelf overhevelde, zullen jullie voor de eerste keer in vele eonen zien hoe de natuurlijke wetten van overvloed werken en hoe de Schepper dit universum heeft ontworpen om jullie alles te geven dat je ooit eens zou nodig hebben of zou wensen op jullie reis in het bestaan.



Er worden gebeurtenissen voorbereid om in beweging gebracht te worden. Alle handen/mensen staan klaar om operaties te beginnen voor de volgende fase van het totale plan dat onze aanwezigheid aan de mensen van jullie planeet aankondigt. We wachten op het laatste groene licht en dan zullen we onze campagne lanceren die in een korte tijd veel veranderingen zal brengen naar jullie beschaving. Dit zal een opwindende tijd voor jullie zijn en ook een periode in jullie geschiedenis die veel problemen zal brengen voor beide, het collectief en voor ieder van jullie op persoonlijk niveau. Jullie allemaal die heden in jullie wereld zijn geïncarneerd, wisten voordat je hier incarneerde, dat deze dag zou komen en daarmee veel problemen. Ieder van jullie wilde hier zijn om voor jezelf dit belangrijke gebeuren te beleven. Het zal veel waarde hebben waar jullie allemaal doorheen zijn gegaan om dit punt te bereiken. Jullie opofferingen zullen van veel waarde geweest zijn, alle ervan.



In vrede is er vrede, rust en sereenheid, en die creëren een milieu waarin alles kan gedijen en dat jullie als beschaving zulke grote hoogtes zal laten bereiken. Velen van jullie hebben nooit vrede gekend. Zelfs als jullie media de oorlogstrom niet laat slaan, worden er nog steeds zonder jullie weten geheime militaire campagnes uitgevoerd. Deze trommels zijn nog niet stilgelegd maar dat zal wel heel binnenkort gebeuren in de dagen voor ons. Wat zal dit een ongelooflijk verschil maken als de echo’s van gevechten tot zwijgen zullen worden gebracht over jullie hele planeet en als de nieuwe energieën van vrede en rust deze pas gecreëerde leegte zullen opvullen.



Hoe ver een gemeenschap bloeien en groeien kan is oneindig! als eenmaal de dorst naar oorlog en verovering is uitgedoofd. Met de mankracht en bronnen van jullie planeet welke zijn losgemaakt van militaire jacht, zullen die instrumenten nu kunnen gebruikt worden om een grootse gemeenschap te bouwen, die ongeëvenaard is in efficiëntie en schoonheid bij iedere andere periode in jullie geschiedenis. Dit zijn nieuwe slagen op jullie trom en jullie zullen allen samen als team deelnemen aan dit grote ondernemen. Allen zullen bijdragen en allen zullen voorspoed hebben. Wat zal dit een vreugde voor jullie allen zijn.



Jullie allemaal hebben verhalen gehoord over jullie verloren steden van goud, en alhoewel dit meer een metafoor is dan letterlijk, deze verloren steden waren grote landen die rijk waren door hun eigen unieke cultuur en ieder was een juweel in de hoofdtooi die jullie moederplaneet is.



Jullie steden zullen nu worden omgeturnd naar de kostbare edelstenen die ze eens waren en ze worden zelfs nog grotere paradijzen door onze gecombineerde inspanningen hier. Velen van jullie hebben nog nooit samengewerkt bij zo’n project dat zo betekenisvol zal zijn en zoveel vreugde naar je wereld zal brengen. Velen van jullie zullen zeer fier zijn op en plezier hebben om tijd en inspanning te leveren aan zo’n project, en we zullen met jullie onze instrumenten en onze ervaringen delen om jullie bij te staan in deze prachtige reconstructie. Velen van jullie zullen weer als kinderen zijn die zandkastelen bouwen op het strand. De enige beperkingen aan jullie schepping zullen je eigen voorstellingen zijn.




Wij zijn jullie Familie van Licht van de sterren.


As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/





Translator: Winny

Translations

Originals and translations of Galactic Messages available at

12:01:2012


 12 jan. 2012

De onthulling die spoedig op jullie wereld gebeurt, zal de koers van de geschiedenis veranderen, hier is geen twijfel over. De onthulling dat een wereld niet alleen is in het universum, zal overal grote wegvagende effecten van verandering krijgen, en er zal geen ziel die in jullie wereld is geïncarneerd door deze veranderingen niet op een of andere manier worden aangeraakt. Wij zien ontreddering in de vroege fases na onze aankondigingen van onthulling die de oren bereiken van de burgers van jullie planeet, maar we zien ook de kalmerende effecten al die onze Lichtwerkers hebben op het collectieve bewustzijn van jullie mensen. Dit is heden onze taak.


Er zullen anderen komen als deze taak voltooid is, maar vandaag houdt het meest belangrijke werk het temperen van de angst in die sommigen al ervaren terwijl er meer en meer verborgen informatie op weg is naar de massa’s. Doe je best om de storm van onze aankondigingen die spoedig zal komen te verzachten. Naar jullie kennis in dit gebied zal zeer uitgekeken worden en velen zullen leiding zoeken van vrienden en familie die de tijd hebben genomen om zichzelf te informeren over hun wereld en universum om hen heen. Jullie zijn degenen die hun huiswerk gedaan hebben. Jullie zijn degenen die inspanning geleverd hebben om te leren wat je niet was opgedrongen door jullie televisieprogramma’s.


Jullie wereld staat op het punt om de grootste sprong die ooit een wereld gemaakt heeft, te beleven. In zo’n korte tijd. Om de metamorfose te beleven van een beperkte 3 dimensionale wereld naar een virtuele onbeperkte 5 dimensionale wereld, is een ongelooflijk grote sprong, en dit heeft vaardigheden nodig van mannen en vrouwen zoals jullie die dit grote ondernemen zien slagen op de manier waarop dat zo nauwgezet en zorgvuldig is gepland. Opnieuw vragen we jullie om voorbereid te zijn in deze tijd met genoeg proviand in je huishouden om enkele dagen of zelfs weken door te komen totdat het stof zich settelt en jullie wereld terugkeert naar z’n normale functioneren.


Nadat rust en orde hersteld zijn, zullen we onmiddellijk verdergaan met de volgende fase van ons plan wat een eerste contact is met jullie, de burgers van de Aarde. Veel veranderingen zullen in een snelle opeenvolging volgen na dat moment, en dat is dan het moment waarop zij van jullie wereld met zekerheid zullen merken en leren dat wij in vrede komen en dat we hier zijn om jullie wereld enorm verder te helpen terwijl jullie worden voorbereid om verwelkomd te worden in de grote Galactische gemeenschap.


Veel werk moet verzet worden om jullie klaar te stomen voor dit moment en wij hebben ons uitgebreid getraind om jullie in die vele taken bij te staan. Velen van jullie zullen met ons werken in de cruciale dagen vóór ons en we kijken uit naar dit gelukkige partnerschap. Velen van jullie hebben zich vóór jullie huidige incarnatie of zelfs tijdens deze incarnatie, ook uitgebreid getraind om in deze tijd van dienst te kunnen zijn, via trainingsprogramma’s in jullie gemeenschap of via astrale reizen waar de kennis die je leerde veilig lag opgeslagen in jullie onderbewustzijn.


Veel verrassingen wachten jullie in de dagen die komen, en dit zal zeker een opwindende tijd voor jullie worden op je verdergaande reis. Opnieuw, wees er voor jullie broeders en zusters die jullie hogere leiding nodig hebben. Jullie zijn allemaal tot op dit punt samen gekomen en niemand hoeft te lijden aan een gebrek aan kennis en leiding als genoeg van de Weg Wijzers hun aanwezigheid laten voelen. Jullie zijn de zielen die gekozen zijn voor deze belangrijke opdracht, en jullie waren degenen waarvan gedacht werd dat je het meest geschikt en voorbereid was voor die taak. Dit is nu jullie tijd om te doen wat je het beste doet. De schijnwerper staat op jullie, het is tijd om het centrale toneel op te komen.


Onze aantallen van de oppositie in de Cabal gaan op een snel tempo door om hun overlijden tegen te komen. Zij zien geen weg naar buiten. Al hun grote hoeveelheid weelde is nu nutteloos voor ze, ze beginnen hun vele lange jaren als betekenisloos te zien, als slaven van hun duistere agenda en met zo’n verspilling van gelegenheid. Zij waren eens zo zeker dat zij konden slagen door jullie compleet af te snijden van je Bron, maar ze waren nooit in staat om het koord te verbreken dat jullie verbindt aan je Goddelijkheid, en het maakt niet uit wat voor soort reis je maakt of wat het is dat jullie beleven.


Want zo is het verbond tussen jullie Schepper en jullie. Dit verbond kan nooit worden verbroken, kan nooit worden gekocht, verkocht, verruild of gestolen worden en het is vandaag net zo sterk als het altijd is geweest en dat zal het altijd blijven. Dit is de reden waarom er nooit iets is te vrezen. Jullie worden voor eeuwig omvat door de beschermende en liefdevolle armen van jullie ene ware Bron van Alles-Dat-Is, en de Bron zal jullie nooit loslaten, zelfs als je diep in het duistere binnenste van de derde dimensie reist.


Het is nu tijd voor jullie om thuis te komen. Volg de veiligheidslijn die altijd stevig om jullie heen zit. Trek jezelf terug naar het licht, het is tijd voor je thuiskomst en jullie vrienden en familie uit vele jaren terug in het verleden zijn hier om jullie op te trekken.


Wij zijn jullie Familie van Licht van de sterren.


As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/





Translator: Winny

Translations

Originals and translations of Galactic Messages available at

11:01:2012


 11 jan. 2012


Scheidingsprocessen gaan spoedig beginnen. Velen van jullie zullen zich afscheiden van de illusie dat jullie al vele lange jaren zijn getrouwd. Bij elke scheiding kunnen er partners zijn die deze splijting willen, begrijp dat hun leven nu gaat gedijen en dat de partner die hen tegenhield zal gaan vervagen in hun verleden, maar zijn er ook degenen in een huwelijk die willen dat hun relatie zich zal voortzetten precies zoals die nu is. Jullie afsplijten van de 3D illusie is niet anders en het is de illusie die begrijpt dat ze het verliezen en het is de illusie dat ze heden wanhopig zoeken jullie terug te sussen in deze niet functionele relatie(met 3D) . Het is de wijze ziel die begrijpt en herkent welke relatie niet langer meer vruchtbaar is en het zijn de sterken die in staat zijn de scheiding te maken en verdergaan. 



Er zullen degenen zijn die bij hun misbruikende partner blijven die hen hun jeugd onttrekt, hun blijdschap en hun overvloed aan leven. Deze zielen zijn gevangen in de klauwen van een wederzijdse afhankelijkheid en zullen moeten doorgaan met hun ervaringen totdat zij alles geleerd hebben wat ze eruit kunnen leren om verder te gaan. Jullie zijn degenen vandaag die een scheiding willen en dit is wat jullie zullen krijgen. Een nieuw leven en een nieuwe relatie wacht op jullie, en opnieuw, jullie partner zal volmaakt bij je energetische frequentie passen. Zo is jullie universum ontworpen, en dit zijn de parameters waarmee jullie hebben ingestemd. Jullie zullen altijd de volmaakt passende partij voor jezelf vinden.

 

Even uitweidend over een paar attributen voor jullie frisse start, zien we veel opwaarderingen in jullie dagelijkse bestaan. De manier waarop jullie voedsel produceren en voorbereiden is een verandering die jullie onmiddellijk gaan tegenkomen, daarvan voel je dat die nogal opmerkelijk is. Over een tijdje zal jullie moeder planeet niet langer meer hoeven te worden gebruikt en beschadigd worden, om jullie voedingsstoffen te geven om te overleven. Jullie kunnen dit vergelijken met een pasgeborene die niet langer meer hoeft te overleven met zijn moeders voedingsstoffen.

 

Er wordt begrepen hoe mensen zo afhankelijk zijn geworden van hun automobielen en er wordt ook begrepen hoe velen van jullie dezen, die spoedig tot relikwieën worden uit jullie verleden, zullen gaan missen. Nieuwe, meer efficiënte manieren om te reizen in je steden, in je wereld en zelfs in universums zullen onmiddellijk met jullie gedeeld worden als geschenken van de Schepper om jullie te helpen makkelijker en meer comfortabel Zijn prachtige creatie te onderzoeken.

 

De manier waarop jullie je lichaam verzorgen zal ook radicaal veranderen, en niet langer zullen jullie je op medicijnen gaan verlaten en op anderen die jullie helen als je aan een ziekte of kwaal lijdt. Niemand kan je lichaam beter verstaan dan jullie zelf en over een tijdje zullen jullie allen leren hoe je je lichaam bekijkt/monitoort en handhaaft om optimale gezondheid, prestatie en schoonheid te ondersteunen. Wat zal dit heerlijk voor jullie zijn en dit zal een van de eerste lessen zijn die jullie gaan leren in de dagen die komen. Bij al deze opwaarderingen van jullie ervaringen komt ook een grotere verantwoordelijkheid mee. We zien hoe ver zo velen van jullie zijn gekomen en we hebben veel vertrouwen dat jullie je nieuwe verantwoordelijkheden zorgvuldig zullen oppakken.

 

We keren ons nu naar zaken die het heden betreffen, de cabal gaat door om steeds minder tijd, geld en soldaten te hebben, die vrijwillig hun vuile werk doen. Jullie kunnen veel advertenties op tv zien en in jullie gedrukte kranten waar de media voor betaald krijgt door jullie Bewapende Krachten, en die zijn erg ‘last minute’ en zijn wanhopige pogingen om nieuwe rekruten te lokken in het duistere web en om pas vacante plekken in hun rangen op te vullen. Zoals we bij veel gelegenheden duidelijk gemaakt hebben, doen we elke poging die mogelijk is om deze soldaten en hun vernietigende wapens uit jullie werkelijkheid te verwijderen en om ze te verplaatsen naar veilige omgevingen waar ze over hun gemaakte keuzen kunnen nadenken en duidelijker beginnen te begrijpen voor wie zij zich zelf opofferden. Velen van hen zijn behoorlijk geschokt en een tijdje in groot ongeloof voor de ware identiteiten en de motieven achter die militaire campagnes. Het is veilig te zeggen dat veel van deze mannen en vrouwen nooit meer zullen vallen voor zo’n bedotterij.


We zullen doorgaan om jullie op de hoogte te houden van het overlijden van de cabal en hun volgelingen en we zullen heel goed nieuws voor jullie hebben in de niet al te verre toekomst. De nodige procedures vallen om als volmaakt gelegde dominostenen en spoedig zullen onze inspanningen maar ook die van jullie resultaat afgeven door een grote vertoning voor iedereen op jullie planeet om het zelf te zien. Jullie zitten nu in de laatste dagen van je huidige positie. De mensheid zal zeer binnenkort bevrijd zijn van hun gevangennemers. Tot dan, ga door met je geweldige taak die zo velen van jullie voor het licht doen. Ga door het nieuws te verspreiden van ons bestaan, van onze eervolle missie en onze voor de deur staande introductie aan jullie, onze broeders en zusters van de Aarde. Het ga jullie goed. We zullen spoedig weer bij jullie zijn.




Wij zijn jullie Familie van Licht van de sterren.


As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/





Translator: Winny

Translations

Originals and translations of Galactic Messages available at

invocation


Blossom Goodchild -- AN INVOCATION -- 14:02:2014 (Brisbane Hour, Australia). Search for your local time at http://24timezones.com/

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.