Sunday 18 March 2012

18 maart 2012


Boodschap van de Galactische Federatie van Licht, op 18 maart 2012


Ik garandeer jullie dat we het aantal en de kwaliteit van de sightings(=de zichtbare toestellen) van onze schepen gaan laten toenemen. Jullie kunnen op die procedure rekenen omdat we voelen dat het belangrijk is voor de mensen van jullie wereld om ons serieus te gaan zien vóór ons zelf gemaakt begin van onthullingsaankondigingen. Jullie zullen ons aan de hemelen gaan zien overal rondom jullie planeet en we zullen het aantal sightings in de Verenigde Staten ook laten toenemen, omdat dit een belangrijk gebied in jullie wereld is waar jullie je in deze tijd op richten.

We vragen jullie om de video en fotobewijzen van deze sightings door het internet te sturen omdat dit de nieuwsgierigheid van veel mensen zal aanwakkren over wat er aan hun hemelen aan het gebeuren is. Ze kunnen naar antwoorden zoeken en als ze dat doen, zullen ze de gelegenheid hebben om bloot gesteld te worden aan veel meer wat er om hen heen gebeurt. Ga door met je dienst om antwoorden te geven aan deze mensen door te delen wat jij geleerd hebt over van wie deze schepen zijn en waarom wij hier zijn. Het is belangrijk dat die mensen begrijpen dat we hier niet zijn om te veroveren maar we zijn hier om jullie te helpen bij de vele veranderingen die nodig zijn om je ascentie naar de hogere rijken zo gesmeerd mogelijk te vervolgen.

Friday 16 March 2012

16 maart 2012


Boodschap van de Galactische Federatie van Licht, op 16 maart 2012


Een ontwerp van onze schepen die jullie meer zullen zien in de dagen die komen, is wat beschreven kan worden als een omgekeerde V, of een toestel dat lijkt op een boemerang. Dit toestel kan heel groot zijn, ze zijn zwart, met een enkele rij van grote lichten die langs de lengte van beide vleugels van die V-vorm lopen. Een ander soort toestel die je zult beginnen te zien aan jullie hemelen is van een ronde vorm, lichter van kleur en die kun je je voorstellen als je een perzik neemt, in tweeën snijdt, en de pit eruit haalt. De kant van de pit is de onderkant van het toestel zoals je die aan de hemel ziet.

Dit zijn gewoon twee ontwerpen van de vele soorten schepen die we hebben en we voelen dat het belangrijk is om jullie er een idee van te geven om naar uit te kijken omdat we nu het aantal en de kwaliteit laten toenemen van de sightings van onze toestellen. Te zijner tijd zullen onze schepen normaal worden voor jullie omdat we nogal vaak door jullie wereld zullen gaan reizen en het grondvlak zullen naderen voor de rendez vous’en met degenen die met ons gaan werken, maar ook terwijl we werken om jullie planeet te repareren en om haar beter voor te bereiden voor haar ascentie.

Thursday 15 March 2012

15 maart 2012


Boodschap van de Galactische Federatie van Licht, op 15 maart 2012


Over het getal 144 is bij veel gelegenheden gesproken en we willen graag in deze tijd de eigenschappen van deze energie verduidelijken. Het getal 144 wijst op energie eigenschappen van een hogere structurele frequentie. Dit getal is een bouwblok voor hogere dimensionale structuur en vorm, en op dit getal gebaseerd zal jullie nieuwe thuis worden ontworpen en geconstrueerd.
Veel van het universum werd gecreëerd met mathematische systemen en jullie wereld van vandaag is niet anders. Jullie wereld van vandaag is een product van een lager dimensionale formule en jullie ervaringen hier zijn een direct gevolg van deze vergelijking. De mathematische structuur van jullie wereld is nu aan het veranderen, breekt af en wordt geher-structureerd door het gebruik van een grotere mathematische formule. Het resultaat zal zijn dat jullie hoger dimensionale staten en belevenissen zullen gaan ervaren en die zullen worden gebaseerd op het getal en diens vergezellende energieën van 144. Dit is waarom jullie dit getal in deze tijd vaak zien en het zien en de herkenning van dit getal zal jullie helpen bij jullie herstructureringsprocessen.

Friday 9 March 2012

9 maart 2012


Boodschap van de Galactische Federatie van Licht, op 9 maart 2012


Macht/Kracht kan van mensen worden als iedereen begint samen te komen onder het nieuwe stelsel. Het weer verzamelen na de ondergang van de financiële ramp, zal de mensheid naar hoogtes laten oprijzen welke nog nooit op deze planeet werden gezien in jullie bekende opgetekende geschiedenis. Iedereen zal los komen van de ketenen van financiële problemen en in staat zijn om uiteindelijk hun aandacht op andere gebieden van hun leven te richten.
Verderdoor in de maanden die komen zal de nieuw ontstane rijkdom van de mensheid een nieuw project laten bloesemen met programma’s die ontworpen zijn om jullie planeet te herstellen tot hun oorspronkelijke schoonheid en volmaakt functioneren. Onder deze nieuwe condities zal de collectieve vibratie van de mensheid naar grote hoogtes gaan en dit zal jullie vleugels smeden die nodig zijn voor jullie ascentie naar de hogere rijken. Dit is het plan.

Thursday 8 March 2012

Greg Giles: Is Bill Gates van Microsoft Werkelijk Gearresteerd?



Hoe doen jullie je deel om het nieuws te verspreiden over de voor de deur staande Arrestaties van de criminele Cabal! Dit is een makkelijke kopieer en zend methode!

In een poging om te verifiëren of om te weerleggen wat hoge ambtenaren van het Pentagon rapporteerden aan de onderzoeksjournalist Benjamin Fulford over de arrestatie van de stichter van Microsoft Bill Gates, vroeg Kerry Cassidy van Project Camelot per email aan het Microsoft Public Relations departement bevestiging van dit verhaal dat als een virus over het WWW World Wide Web gaat, het middel van informatie, dat vertelde dat Gates zelf, of het verhaal wel of niet waar was, zijn naam en company voor altijd hieraan verbonden zijn. Het volgende is het zeer interessante antwoord dat kwam van Microsoft.
Hi Kerry, thank you for your patience as I looked into your request. I have connected with my colleagues and unfortunately we are unable to accommodate your request at this time. I apologize for any inconvenience this may cause. Should you need attribution, please attribute to a Microsoft spokesperson
(Hallo Kerry, dank je voor je geduld toen ik naar je aanvraag keek. Ik heb contact gehad met mijn collega’s en jammer genoeg zijn we in deze tijd niet in staat je te helpen met je vraag. Het spijt me als je ongemak hierdoor krijgt. Heb je toeschrijving nodig, plaats dat dan bij een Microsoft woordvoerder.)

Dit antwoord is heel interessant, bij de eerste aanblik erop kan het lijken op een vóór geformuleerd antwoord en dat deze vraag om informatie nooit gelezen werd door iemand bij Microsoft, het feit dat deze email een Microsoft woordvoerder aanraadt die geschikter was om dit verzoek te behandelen, leidt me ertoe dat ik denk dat deze email niet alleen wel werd gelezen maar dat er waarschijnlijk vuur onder al die rook zit, omdat een arrestatie van de stichtingsvader van de software reus zeker een zaak zou zijn om te bespreken door een officiële woordvoerder van de company.

Gepost door Greg Giles.



Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Translator: Winny
  

Sunday 4 March 2012

4 maart 2012


Boodschap van de Galactische Federatie van Licht, op 4 maart 2012


De zoektocht naar 5D voor hen die deze overgang willen maken: Jullie wereld is heden een omhooggaan van je trillingsniveaus aan het beleven. Die niveaus zullen enige tijd meer opstijgen totdat jullie als gemeenschap beginnen om door de sluier van de dimensionale lagen heen te dringen. Het doel in deze tijd voor jullie planeet en haar mensen is om een trillingsniveau te bereiken dat haar in de 5de dimensionale frequentie zal neerzetten. Heden zit jullie wereld in de 3de dimensionale band van frequenties en wij zijn hier om jullie te helpen met het overeenkomstig omhoog brengen van haar frequentie.

Friday 2 March 2012

2 maart 2012


Boodschap van de Galactische Federatie van Licht, op 2 maart 2012


Een zeer beperkt plan ontvouwt zich waarbij onze schepen van Galactische Commando’s een rendez-vous zullen hebben met bepaalde leden van jullie gemeenschap maar ook met bepaalde leden van jullie media. Jullie kunnen dit uitleggen als ‘landingen’ en je kunt dat ook niet doen. De term ‘massale landingen’ is van tijd tot tijd door enigen van jullie gebruikt maar wat betekent ‘massa landing’ precies? Wij van de Galactische Federatie van licht hebben veel schepen die in deze tijd rond jullie wereld gaan en we hebben ook veel schepen die in dit zonnestelsel gestationeerd of op patrouille zijn. Als wij al onze schepen tegelijkertijd zouden landen of zelfs maar een groot percentage ervan, kon dat worden gezien als een invasie door degenen die nu nog niet geïnformeerd zijn over onze vredige intentie en door degenen van jullie die zich door de emotie van angst laten opeten.

Thursday 1 March 2012

Wij onderbreken jullie vaste levensschema’s voor een levensveranderende Nieuwsflits!


Boodschap van de Galactische Federatie van Licht, op 1 maart 2012


Hoe doen jullie je deel om het nieuws te verspreiden over de voor de deur staande Arrestaties van de criminele Cabal! Dit is een makkelijke kopieer en zend methode!

De Galactische Federatie van Licht heeft ons verzekerd dat als eenmaal een geschikt aantal van onze menselijke familie begrijpt dat de voor de deur staande arrestaties van veel leden van de criminele Cabal betekenen dat de mensheid eindelijk vrij zal zijn van de tirannieke regering van onze onderdrukkers en vrij komen uit de ketenen van armoe en schuld, dat we dan getuige zijn van deze gebeurtenissen. De Galactische Commando’s hebben ons gevraagd om ons deel te doen hiervoor en om deze informatie wijd en zijd door te geven. Voel je vrij om de volgende woorden te kopiëren en door te geven op Facebook, en via elke online social netwerk en in ‘geen-tijd’ zullen we ons doel bereiken.
( Dit is een *nuttige hint* Als je een foto erbij insluit met die aankondiging op Facebook, dan wordt die niet naar ‘Facebook notes’ gestuurd omdat het dan te veel woorden bevat. Dit wordt geadviseerd zodat jouw post meer views op de hoofdpagina van Facebook krijgt). :

“Wij onderbreken jullie vaste levensschema’s
voor een levensveranderende Nieuwsflits!


In jullie hele leven hebben jullie gewacht op het goede nieuws en die dag is eindelijk gekomen. Heel spoedig zullen jullie op grote schaal van massale arrestaties getuige zijn over de hele wereld van veel mannen en vrouwen die jullie hebben leren kennen als onze wereld politieke en financiële leiders. Deze arrestaties zullen hoog in de regering van de VS zijn en veel leden bevatten van de financiële en banking werelden. Veel van die namen zul je onmiddellijk herkennen, maar sommige zul je niet direct herkennen, maar allen hebben actief deel genomen aan serieuze misdaden tegen de mensen, ze lieten jullie naties bankroet achter terwijl zij ons hard verdiende geld plunderden.
Die arrestaties zijn baanbrekend en Aarde veranderend. De mensheid zal eindelijk vrij zijn van de tirannieke overheersing van deze machtsbrekers die gewoonlijk bekend staan als de Cabal. De arrestaties zullen geen verrassing zijn voor velen van ons omdat we allen diep van binnen weten dat er iets zeer mis is met deze wereld, een oord waar zo velen ’s avonds hongerig naar bed gaan terwijl enkelen niet miljoenen of miljarden, maar triljoenen dollars bezitten die aan de werken van het volk zijn ontfutseld. Er is altijd genoeg rijkdom op deze planeet geweest om te bestaan, maar deze weinige mannen en vrouwen hebben voor henzelf feitelijk de hele rijkdom van onze wereld verdeeld, en lieten alleen kruimels over voor de rest van ons om over te wedijveren. Na deze arrestaties zal dit gaan veranderen.

Vele nieuwe projecten zullen onmiddellijk worden uitgevoerd onder het nieuwe leiderschap van mannen en vrouwen met de hoogste integriteit die toegewezen zijn om onze wereld te herstellen naar het utopia die het eens was, geregeerd door een constitutioneel en waar democratisch proces. Er zijn veel mannen en vrouwen toegewijd aan deze zaak in de hele VS regering, agentschappen in het Pentagon, krijgsmacht, de financiële sector, maar ook uit de particuliere business sector, die zoveel van hun leven hebben gewijd aan deze inspanning, en ze zijn verlangend om aan de mensheid het nieuwe stelsel van overvloed aan te kondigen waar ze zo ijverig vele jaren in het geheim aan gewerkt hebben. Als deel van deze processen zullen grote sommen geld dat van de mensen werd gestolen opnieuw worden verdeeld door programma’s die enorm voordeel zullen brengen aan iedere man, vrouw en kind op de planeet. Niemand zal worden overgeslagen en niemand zal worden vergeten.

Na de arrestaties van deze vele leden van de criminele Cabal, zal de tweede fase van deze operatie beginnen. Heden wordt onze wereld bezocht door veel spiritueel verlichte wezens die zich openlijk opnieuw willen verenigen met hun oude familie. Deze spiritueel ontwikkelde mannen en vrouwen helpen bij de ontwapening van de criminele Cabal die veel van de wereldse krijgsmacht heeft beheerst en die hoog ontwikkelde wapensystemen bezat.
Deze ontwikkelde voorouders van het menselijke ras zien er net zo uit als wij, alhoewel er andere wezens zijn die we zullen ontmoeten die er niet uit zien zoals wij.

Allen zijn opgestegen spirituele wezens die alleen hier zijn om ons te helpen de veranderingen te maken die we allen diep van binnen weten te moeten maken. Deze wezens zijn de originele planners van deze wereld, en zijn dezelfde ontwikkelde beschavingen die veel van de grote archeologische mysteries hebben gebouwd zoals de piramides in Egypte. Het zijn helemaal geen vreemden voor ons omdat wij hun familie zijn, wij allen.
Een heel belangrijk sociaal experiment is hier in vele jaren uitgevoerd en ieder van ons is daar deel van geweest. Wij zijn hier achtergelaten, schijnbaar alleen, om dingen uit te werken voor onszelf. Dit experiment is nu voorbij en het is een geweldig succes geweest. We staan nu op het punt om ons weer te verenigen met onze broeders en zusters van de Sterren en we worden verwelkomd in de grotere Galactische Communiteit.

Omdat dit vele werelden zijn die veel namen hebben, is het makkelijker om hen in deze tijd te noemen bij de naam van hun vredelievende bondgenoten: De Galactische Federatie van Licht, en het Ashtar Commando.
Na de arrestaties en onze vereniging met onze Sterrenfamilies, zullen alle problemen van onze wereld snel en soepel in verbinding gebracht worden met onze nieuwe gemeenschap van de Gouden Periode door leiderschap van zielen die een zuivere intentie vanuit hun hart hebben. Door inspanningen wereldwijd zullen alle oorlogen, honger, armoede, ziekte en vervuiling spoedig zaken van het verleden zijn, en zo ook onze levens van dagelijkse slavernij. Ontwikkelde technologieën zullen onze behoefte vervangen om alleen maar te werken in ons leven, en iedereen zal vrij zijn om elke creatieve droom die zij ooit hadden, uit te voeren.

Dit alles zal beginnen door de aanstaande arrestaties van de vele leden van de criminele Cabal en de arrestaties zullen plaats vinden zo spoedig als een geschikt aantal burgers van onze planeet zich bewust zijn van wat deze processen betekenen voor onze gemeenschap. Daarom lezen jullie deze woorden vandaag, terwijl veel leden van jullie menselijke familie alles doen wat ze kunnen om dit nieuws mee te delen aan jullie en daarmee hun deel doen om onze beschaving in de nieuwe Gouden Periode binnen te leiden van vrede, vrijheid en welzijn voor iedere man, vrouw en kind over de hele wereld. Vieringen over de hele wereld zijn zeker juist en worden aangemoedigd door de Galactische Federatie van Licht, omdat het belangrijk is dat de mensheid deze arrestaties ziet als goed nieuws en niet als slecht nieuws waaraan we zo gewend waren.

Neem deel aan deze grote zaak door deze boodschap te verspreiden via Facebook en andere online sociale netwerken. Dit is jullie kans om werkelijk een verschil te maken en om gids te zijn van jullie naaste. Als we allen ons deel doen om dit nieuws te verspreiden, zullen we allen getuige zijn van deze ‘high profile’ arrestaties over de hele wereld en dit zal jullie teken zijn dat alles dat je net las, waar is.



Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Translator: Winny
  

invocation


Blossom Goodchild -- AN INVOCATION -- 14:02:2014 (Brisbane Hour, Australia). Search for your local time at http://24timezones.com/

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.