Thursday, 15 March 2012

15 maart 2012


Boodschap van de Galactische Federatie van Licht, op 15 maart 2012


Over het getal 144 is bij veel gelegenheden gesproken en we willen graag in deze tijd de eigenschappen van deze energie verduidelijken. Het getal 144 wijst op energie eigenschappen van een hogere structurele frequentie. Dit getal is een bouwblok voor hogere dimensionale structuur en vorm, en op dit getal gebaseerd zal jullie nieuwe thuis worden ontworpen en geconstrueerd.
Veel van het universum werd gecreëerd met mathematische systemen en jullie wereld van vandaag is niet anders. Jullie wereld van vandaag is een product van een lager dimensionale formule en jullie ervaringen hier zijn een direct gevolg van deze vergelijking. De mathematische structuur van jullie wereld is nu aan het veranderen, breekt af en wordt geher-structureerd door het gebruik van een grotere mathematische formule. Het resultaat zal zijn dat jullie hoger dimensionale staten en belevenissen zullen gaan ervaren en die zullen worden gebaseerd op het getal en diens vergezellende energieën van 144. Dit is waarom jullie dit getal in deze tijd vaak zien en het zien en de herkenning van dit getal zal jullie helpen bij jullie herstructureringsprocessen.

Er zijn veel getallen die velen van jullie beginnen op te merken tijdens je ontwaken en het getal 144 is er een van. Ieder getal dat jullie gaan ontdekken bezit een unieke frequentie en heeft daarom unieke essenties, karakteristieken en krachten. Ieder getal is met opzet geplaatst in jullie individuele en collectieve werkelijkheden om als triggerende (aanzettende) apparaatjes te werken om jullie te laten optillen en te voorzien van herstructurering voor je terugkeer naar vol bewustzijn. Deze getallen zijn strategisch geplaatst zodat een groot aantal van jullie die ziet en de grootste voordelen er van kan pakken in deze belangrijke periode in jullie geschiedenis. Die getallen zullen jullie helpen, om jezelf te modelleren en om je nieuwe wereld de vorm te laten aannemen van hoe het voor jou als individu en als collectief zal moeten zijn.

Deze mathematische formules zijn oud en heilig omdat ze de bouwblokken zijn van vorm en structuur en gebruikt kunnen worden om universums te creëren, maar ook individuele zielen. De kennis van die heilige getallen wordt bewaard door diverse van jullie heilige en ook geheime genootschappen van de planeet en die getallen kunnen vaak gevonden worden verborgen in oude, en zelfs in moderne, archeologische bouwwerken. De geheimen van die monumenten en structuren, maar ook alle kennis van die heilige getallen worden jullie geopenbaard in de komende dagen omdat er geen geheimen meer van jullie worden weggehouden en alle kennis die jullie willen hebben zal voor jullie beschikbaar gemaakt worden. Dit is deel van de nieuwe mathematische structuur van jullie bestaan. Alles wordt toegankelijk gemaakt voor jullie en niet langer zullen jullie het moeilijk hebben door de beperkende kwaliteiten van jullie huidige mathematische structuur.

Jullie nieuwe mathematische ontwerp zal een thuis worden voor ongelooflijke schoonheid, vrijheid en welzijn en jullie nieuwe lichamen zullen instrumenten van volmaaktheid zijn die jullie je nieuwe creaties zullen laten beleven onbelemmerd door de beperkingen van jullie huidige stoffelijke voertuigen. Jullie nieuwe lichamen zullen niet door leeftijd afbreken en ze zullen vrij van ziekte en kwalen zijn, en jullie de vrijheid geven om je nieuwe thuis zonder beperkingen te beleven. Jullie zullen lessen krijgen in hoe je je nieuwe hoger dimensionale voertuigen juist kunnen handhaven en ontwikkelde technologieën zullen worden geïntroduceerd om jullie je nieuwe lichaam volledig kunnen handhaven in haar oorspronkelijke conditie en met een volmaakt functioneren.

Jullie nieuwe lichamen zullen van jullie zijn, als geschenken van de Schepper en we kijken zo uit om jullie bij te staan in de presentatie ervan aan jullie. Zoal we zeiden, alle geschenken die jullie zullen krijgen komen niet van ons, maar zijn geschenken van de Schepper en bij Diens bevel helpen wij uit de hogere rijken op onze eigen manier dit mogelijk. Deze geschenken zijn ons in het verleden verleend en deze werden aan ons gepresenteerd door anderen die hielpen bij de schepping op deze manier. Laat ons deze zegeningen met jullie delen net zo als deze aan ons werden gegeven want dit is de manier waarop dit universum werd ontworpen, die is nooit eindigend in zijn grootheid, zijn schoonheid en zijn overvloed.

Het maakt niet uit hoe hoog we in de hemelen zijn, we zullen altijd dichtbij jullie zijn, jullie leiden en beschermen. Jullie waren nooit alleen op je reizen, en het maakte niet uit hoe lang deze waren en wat jullie moesten doorstaan voor je ontwikkeling. Wij komen nu naar jullie toe voor een her-vereniging; wij ontmoeten jullie niet voor de eerste keer. Laat anderen dit ook zien, doe er aan wat je kunt, omdat dit het voor hen veel makkelijker zal maken hun angst voor ons te overstijgen en om ons te accepteren. Wij zijn jullie families, we zijn geen vreemden. We zijn jullie vrienden, niet jullie vijanden. We zijn hier om jullie te helpen en niet om jullie te overwinnen. Allen zullen dit gaan zien, en allen zullen leren dat hun angsten ongegrond waren. Dit is de manier waarop het zal zijn, omdat dit zo moet zij voor jullie nut en voordeel.

Het is heel belangrijk voor degenen van jullie wereld om ons te accepteren. We komen met een missie om jullie te helpen in deze periode van jullie geschiedenis die zeer moeilijk of uitdagend zal zijn. We weten wat er voor jullie ligt. Velen van jullie zien nog niet wat wij duidelijk wel zien. We weten wat er moet worden gedaan, en we hebben het gereedschap en de ervaring om deze taken te volbrengen. Laat ons met jullie delen wat we voor jullie hebben. Het overstijgen van je vrees voor ons en om ons jullie te laten helpen zal deze wereld enorm zegenen en we zijn verlangend en blij om op deze manier van dienst te zijn.

De tijd komt nader voor ons om onze introductie aan jullie te maken. We moeten spoedig onze vele projecten gaan beginnen en sommigen ervan brengen nogal veel met zich mee en zijn erg complex. Deze projecten moeten zijn voltooid in de tijd van jullie ascentie en omdat de tijd aan het versnellen is en wordt samengedrukt terwijl jullie verder gaan, is de tijd die beschikbaar voor ons werk is heel kort aan het worden. Als we eenmaal aan de gang kunnen gaan zullen we snel moeten werken omdat er geen tijd zal zijn om met lege handen te zitten.

We zullen zoveel mogelijk als nodig is jullie rekruteren om ons te helpen bij deze grote taken en jullie trainingsessies zullen ook in een kwiek tempo gaan. Daarom vragen wij jullie ook om scherp en gefocust te blijven. Het zal spoedig zijn dat jullie voor je dienst worden opgeroepen en er zal van jullie verwacht worden om het beste van je mee te nemen en om je grootste potentieel te bereiken, als lid van de Galactische Federatie van Licht.

Zoals gechanneld door Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Translator: Winny
  

No comments:

Post a Comment

invocation


Blossom Goodchild -- AN INVOCATION -- 14:02:2014 (Brisbane Hour, Australia). Search for your local time at http://24timezones.com/

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.