Thursday, 8 March 2012

Greg Giles: Is Bill Gates van Microsoft Werkelijk Gearresteerd?Hoe doen jullie je deel om het nieuws te verspreiden over de voor de deur staande Arrestaties van de criminele Cabal! Dit is een makkelijke kopieer en zend methode!

In een poging om te verifiëren of om te weerleggen wat hoge ambtenaren van het Pentagon rapporteerden aan de onderzoeksjournalist Benjamin Fulford over de arrestatie van de stichter van Microsoft Bill Gates, vroeg Kerry Cassidy van Project Camelot per email aan het Microsoft Public Relations departement bevestiging van dit verhaal dat als een virus over het WWW World Wide Web gaat, het middel van informatie, dat vertelde dat Gates zelf, of het verhaal wel of niet waar was, zijn naam en company voor altijd hieraan verbonden zijn. Het volgende is het zeer interessante antwoord dat kwam van Microsoft.
Hi Kerry, thank you for your patience as I looked into your request. I have connected with my colleagues and unfortunately we are unable to accommodate your request at this time. I apologize for any inconvenience this may cause. Should you need attribution, please attribute to a Microsoft spokesperson
(Hallo Kerry, dank je voor je geduld toen ik naar je aanvraag keek. Ik heb contact gehad met mijn collega’s en jammer genoeg zijn we in deze tijd niet in staat je te helpen met je vraag. Het spijt me als je ongemak hierdoor krijgt. Heb je toeschrijving nodig, plaats dat dan bij een Microsoft woordvoerder.)

Dit antwoord is heel interessant, bij de eerste aanblik erop kan het lijken op een vóór geformuleerd antwoord en dat deze vraag om informatie nooit gelezen werd door iemand bij Microsoft, het feit dat deze email een Microsoft woordvoerder aanraadt die geschikter was om dit verzoek te behandelen, leidt me ertoe dat ik denk dat deze email niet alleen wel werd gelezen maar dat er waarschijnlijk vuur onder al die rook zit, omdat een arrestatie van de stichtingsvader van de software reus zeker een zaak zou zijn om te bespreken door een officiële woordvoerder van de company.

Gepost door Greg Giles.Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Translator: Winny
  

No comments:

Post a Comment

invocation


Blossom Goodchild -- AN INVOCATION -- 14:02:2014 (Brisbane Hour, Australia). Search for your local time at http://24timezones.com/

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.