Sunday, 18 March 2012

18 maart 2012


Boodschap van de Galactische Federatie van Licht, op 18 maart 2012


Ik garandeer jullie dat we het aantal en de kwaliteit van de sightings(=de zichtbare toestellen) van onze schepen gaan laten toenemen. Jullie kunnen op die procedure rekenen omdat we voelen dat het belangrijk is voor de mensen van jullie wereld om ons serieus te gaan zien vóór ons zelf gemaakt begin van onthullingsaankondigingen. Jullie zullen ons aan de hemelen gaan zien overal rondom jullie planeet en we zullen het aantal sightings in de Verenigde Staten ook laten toenemen, omdat dit een belangrijk gebied in jullie wereld is waar jullie je in deze tijd op richten.

We vragen jullie om de video en fotobewijzen van deze sightings door het internet te sturen omdat dit de nieuwsgierigheid van veel mensen zal aanwakkren over wat er aan hun hemelen aan het gebeuren is. Ze kunnen naar antwoorden zoeken en als ze dat doen, zullen ze de gelegenheid hebben om bloot gesteld te worden aan veel meer wat er om hen heen gebeurt. Ga door met je dienst om antwoorden te geven aan deze mensen door te delen wat jij geleerd hebt over van wie deze schepen zijn en waarom wij hier zijn. Het is belangrijk dat die mensen begrijpen dat we hier niet zijn om te veroveren maar we zijn hier om jullie te helpen bij de vele veranderingen die nodig zijn om je ascentie naar de hogere rijken zo gesmeerd mogelijk te vervolgen.

Dit is de reden waarom wij hier zijn en jullie woorden zullen de waarheid blijken te zijn als we eenmaal opweg kunnen gaan met onze vele projecten samen.
Jullie zullen niet lang hoeven te wachten om rechtvaardiging te krijgen en de toegenomen aantallen sightings van onze schepen zal jullie een goed platform geven om een discussie over ons en jullie toekomst als gemeenschap te beginnen. Die veranderingen waarover we hebben gesproken staan klaar om te beginnen en het is tijd dat de mensen van jullie wereld beginnen te ontwaken voor wat er om hen heen gebeurt. We willen deze overgangen zo geolied mogelijk laten gebeuren en het begint allemaal met een adequate voor-waarschuwing van deze gebeurtenissen.

Het is niet onze bedoeling om iemand te schokkeren en we zullen zo langzaam en delicaat mogelijk verder gaan als kan worden toegestaan, alhoewel de tijd begint te dringen en we een schema moeten handhaven. Deze gebeurtenissen zullen een aantal mensen uit hun sluimering schudden, het kan niet op een andere wijze en opnieuw worden jullie opgeroepen om de stem van kalmte en geïnformeerde gerststelling te zijn. Dit zal onmiddellijk jullie volgende taak zijn en als we doorgaan met ons deel van onze gezamenlijke missie, zullen jullie ook verdergaan met andere taken aan jullie kant. Heel spoedig zullen onze taken hetzelfde zijn als we samen persoonlijk beginnen te werken.

Kijk naar het toegenomen aantal en de kwaliteit van sightings van onze schepen aan jullie hemelen als een teken dat deze fase van onze operatie is begonnen. We zeggen jullie dat sommige van die sightings opwindend zullen zijn en jullie zullen er over je hele wereld over praten. Dit zal een leuke tijd voor ons allemaal zijn en wij hopen dat jullie van die gebeurtenissen net zo genieten als wij dat zullen doen. Dit is jullie tijd om te schitteren omdat er velen antwoorden zullen willen hebben en dit is jullie gelegenheid om goed gebruik te maken van alles dat je weet wat er aan de gang is en waar deze sightings toe zullen leiden.

Deze sightings zullen een behoorlijke beroering veroorzaken en we willen dat jullie in dat mengsel zullen blijven roeren zodat het resultaat zal worden wat we allemaal al zo lang willen hebben. Het zal heel moeilijk voor iemand zijn om adequaat te spreken over deze sightings en daarom zijn onze bedoelingen jullie met de ammunitie te bewapenen die je nodig hebt om mee te delen wat je weet en om het collectieve bewustzijn van jullie wereld omhoog te laten gaan. Jullie zijn de troepen in de frontlinie en jullie zullen nu alle ‘luchtsteun’ krijgen die je nodig zult hebben om jullie frontlinies verder naar voren te brengen.

Laat geen twijfel in je denken komen dat de schepen die je ziet niet die van ons zullen zijn, omdat wij van de Galactische Federatie van Licht controle hebben over jullie atmosfeer en het zullen alleen onze schepen zijn die jullie zullen zien. Let niet op degenen die vrees propageren en desinformatie brengen over de sightings van onze schepen omdat de Cabal niets meer heeft dan wat zwakke leugens om te verkopen. Tot hiertoe zijn ze gereduceerd en als jullie er in slagen om ook dit van hen af te nemen dan zullen ze niets meer over hebben en opgehouden zijn. En dit is wat wij beiden willen.

Wij zijn de Galactische Federatie van Licht

Zoals gechanneld door Greg Giles


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Translator: Winny
  

No comments:

Post a Comment

invocation


Blossom Goodchild -- AN INVOCATION -- 14:02:2014 (Brisbane Hour, Australia). Search for your local time at http://24timezones.com/

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.