Thursday, 1 March 2012

Wij onderbreken jullie vaste levensschema’s voor een levensveranderende Nieuwsflits!


Boodschap van de Galactische Federatie van Licht, op 1 maart 2012


Hoe doen jullie je deel om het nieuws te verspreiden over de voor de deur staande Arrestaties van de criminele Cabal! Dit is een makkelijke kopieer en zend methode!

De Galactische Federatie van Licht heeft ons verzekerd dat als eenmaal een geschikt aantal van onze menselijke familie begrijpt dat de voor de deur staande arrestaties van veel leden van de criminele Cabal betekenen dat de mensheid eindelijk vrij zal zijn van de tirannieke regering van onze onderdrukkers en vrij komen uit de ketenen van armoe en schuld, dat we dan getuige zijn van deze gebeurtenissen. De Galactische Commando’s hebben ons gevraagd om ons deel te doen hiervoor en om deze informatie wijd en zijd door te geven. Voel je vrij om de volgende woorden te kopiëren en door te geven op Facebook, en via elke online social netwerk en in ‘geen-tijd’ zullen we ons doel bereiken.
( Dit is een *nuttige hint* Als je een foto erbij insluit met die aankondiging op Facebook, dan wordt die niet naar ‘Facebook notes’ gestuurd omdat het dan te veel woorden bevat. Dit wordt geadviseerd zodat jouw post meer views op de hoofdpagina van Facebook krijgt). :

“Wij onderbreken jullie vaste levensschema’s
voor een levensveranderende Nieuwsflits!


In jullie hele leven hebben jullie gewacht op het goede nieuws en die dag is eindelijk gekomen. Heel spoedig zullen jullie op grote schaal van massale arrestaties getuige zijn over de hele wereld van veel mannen en vrouwen die jullie hebben leren kennen als onze wereld politieke en financiële leiders. Deze arrestaties zullen hoog in de regering van de VS zijn en veel leden bevatten van de financiële en banking werelden. Veel van die namen zul je onmiddellijk herkennen, maar sommige zul je niet direct herkennen, maar allen hebben actief deel genomen aan serieuze misdaden tegen de mensen, ze lieten jullie naties bankroet achter terwijl zij ons hard verdiende geld plunderden.
Die arrestaties zijn baanbrekend en Aarde veranderend. De mensheid zal eindelijk vrij zijn van de tirannieke overheersing van deze machtsbrekers die gewoonlijk bekend staan als de Cabal. De arrestaties zullen geen verrassing zijn voor velen van ons omdat we allen diep van binnen weten dat er iets zeer mis is met deze wereld, een oord waar zo velen ’s avonds hongerig naar bed gaan terwijl enkelen niet miljoenen of miljarden, maar triljoenen dollars bezitten die aan de werken van het volk zijn ontfutseld. Er is altijd genoeg rijkdom op deze planeet geweest om te bestaan, maar deze weinige mannen en vrouwen hebben voor henzelf feitelijk de hele rijkdom van onze wereld verdeeld, en lieten alleen kruimels over voor de rest van ons om over te wedijveren. Na deze arrestaties zal dit gaan veranderen.

Vele nieuwe projecten zullen onmiddellijk worden uitgevoerd onder het nieuwe leiderschap van mannen en vrouwen met de hoogste integriteit die toegewezen zijn om onze wereld te herstellen naar het utopia die het eens was, geregeerd door een constitutioneel en waar democratisch proces. Er zijn veel mannen en vrouwen toegewijd aan deze zaak in de hele VS regering, agentschappen in het Pentagon, krijgsmacht, de financiële sector, maar ook uit de particuliere business sector, die zoveel van hun leven hebben gewijd aan deze inspanning, en ze zijn verlangend om aan de mensheid het nieuwe stelsel van overvloed aan te kondigen waar ze zo ijverig vele jaren in het geheim aan gewerkt hebben. Als deel van deze processen zullen grote sommen geld dat van de mensen werd gestolen opnieuw worden verdeeld door programma’s die enorm voordeel zullen brengen aan iedere man, vrouw en kind op de planeet. Niemand zal worden overgeslagen en niemand zal worden vergeten.

Na de arrestaties van deze vele leden van de criminele Cabal, zal de tweede fase van deze operatie beginnen. Heden wordt onze wereld bezocht door veel spiritueel verlichte wezens die zich openlijk opnieuw willen verenigen met hun oude familie. Deze spiritueel ontwikkelde mannen en vrouwen helpen bij de ontwapening van de criminele Cabal die veel van de wereldse krijgsmacht heeft beheerst en die hoog ontwikkelde wapensystemen bezat.
Deze ontwikkelde voorouders van het menselijke ras zien er net zo uit als wij, alhoewel er andere wezens zijn die we zullen ontmoeten die er niet uit zien zoals wij.

Allen zijn opgestegen spirituele wezens die alleen hier zijn om ons te helpen de veranderingen te maken die we allen diep van binnen weten te moeten maken. Deze wezens zijn de originele planners van deze wereld, en zijn dezelfde ontwikkelde beschavingen die veel van de grote archeologische mysteries hebben gebouwd zoals de piramides in Egypte. Het zijn helemaal geen vreemden voor ons omdat wij hun familie zijn, wij allen.
Een heel belangrijk sociaal experiment is hier in vele jaren uitgevoerd en ieder van ons is daar deel van geweest. Wij zijn hier achtergelaten, schijnbaar alleen, om dingen uit te werken voor onszelf. Dit experiment is nu voorbij en het is een geweldig succes geweest. We staan nu op het punt om ons weer te verenigen met onze broeders en zusters van de Sterren en we worden verwelkomd in de grotere Galactische Communiteit.

Omdat dit vele werelden zijn die veel namen hebben, is het makkelijker om hen in deze tijd te noemen bij de naam van hun vredelievende bondgenoten: De Galactische Federatie van Licht, en het Ashtar Commando.
Na de arrestaties en onze vereniging met onze Sterrenfamilies, zullen alle problemen van onze wereld snel en soepel in verbinding gebracht worden met onze nieuwe gemeenschap van de Gouden Periode door leiderschap van zielen die een zuivere intentie vanuit hun hart hebben. Door inspanningen wereldwijd zullen alle oorlogen, honger, armoede, ziekte en vervuiling spoedig zaken van het verleden zijn, en zo ook onze levens van dagelijkse slavernij. Ontwikkelde technologieën zullen onze behoefte vervangen om alleen maar te werken in ons leven, en iedereen zal vrij zijn om elke creatieve droom die zij ooit hadden, uit te voeren.

Dit alles zal beginnen door de aanstaande arrestaties van de vele leden van de criminele Cabal en de arrestaties zullen plaats vinden zo spoedig als een geschikt aantal burgers van onze planeet zich bewust zijn van wat deze processen betekenen voor onze gemeenschap. Daarom lezen jullie deze woorden vandaag, terwijl veel leden van jullie menselijke familie alles doen wat ze kunnen om dit nieuws mee te delen aan jullie en daarmee hun deel doen om onze beschaving in de nieuwe Gouden Periode binnen te leiden van vrede, vrijheid en welzijn voor iedere man, vrouw en kind over de hele wereld. Vieringen over de hele wereld zijn zeker juist en worden aangemoedigd door de Galactische Federatie van Licht, omdat het belangrijk is dat de mensheid deze arrestaties ziet als goed nieuws en niet als slecht nieuws waaraan we zo gewend waren.

Neem deel aan deze grote zaak door deze boodschap te verspreiden via Facebook en andere online sociale netwerken. Dit is jullie kans om werkelijk een verschil te maken en om gids te zijn van jullie naaste. Als we allen ons deel doen om dit nieuws te verspreiden, zullen we allen getuige zijn van deze ‘high profile’ arrestaties over de hele wereld en dit zal jullie teken zijn dat alles dat je net las, waar is.Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Translator: Winny
  

No comments:

Post a Comment

invocation


Blossom Goodchild -- AN INVOCATION -- 14:02:2014 (Brisbane Hour, Australia). Search for your local time at http://24timezones.com/

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.