Sunday, 15 January 2012

11:01:2012


 11 jan. 2012


Scheidingsprocessen gaan spoedig beginnen. Velen van jullie zullen zich afscheiden van de illusie dat jullie al vele lange jaren zijn getrouwd. Bij elke scheiding kunnen er partners zijn die deze splijting willen, begrijp dat hun leven nu gaat gedijen en dat de partner die hen tegenhield zal gaan vervagen in hun verleden, maar zijn er ook degenen in een huwelijk die willen dat hun relatie zich zal voortzetten precies zoals die nu is. Jullie afsplijten van de 3D illusie is niet anders en het is de illusie die begrijpt dat ze het verliezen en het is de illusie dat ze heden wanhopig zoeken jullie terug te sussen in deze niet functionele relatie(met 3D) . Het is de wijze ziel die begrijpt en herkent welke relatie niet langer meer vruchtbaar is en het zijn de sterken die in staat zijn de scheiding te maken en verdergaan. Er zullen degenen zijn die bij hun misbruikende partner blijven die hen hun jeugd onttrekt, hun blijdschap en hun overvloed aan leven. Deze zielen zijn gevangen in de klauwen van een wederzijdse afhankelijkheid en zullen moeten doorgaan met hun ervaringen totdat zij alles geleerd hebben wat ze eruit kunnen leren om verder te gaan. Jullie zijn degenen vandaag die een scheiding willen en dit is wat jullie zullen krijgen. Een nieuw leven en een nieuwe relatie wacht op jullie, en opnieuw, jullie partner zal volmaakt bij je energetische frequentie passen. Zo is jullie universum ontworpen, en dit zijn de parameters waarmee jullie hebben ingestemd. Jullie zullen altijd de volmaakt passende partij voor jezelf vinden.

 

Even uitweidend over een paar attributen voor jullie frisse start, zien we veel opwaarderingen in jullie dagelijkse bestaan. De manier waarop jullie voedsel produceren en voorbereiden is een verandering die jullie onmiddellijk gaan tegenkomen, daarvan voel je dat die nogal opmerkelijk is. Over een tijdje zal jullie moeder planeet niet langer meer hoeven te worden gebruikt en beschadigd worden, om jullie voedingsstoffen te geven om te overleven. Jullie kunnen dit vergelijken met een pasgeborene die niet langer meer hoeft te overleven met zijn moeders voedingsstoffen.

 

Er wordt begrepen hoe mensen zo afhankelijk zijn geworden van hun automobielen en er wordt ook begrepen hoe velen van jullie dezen, die spoedig tot relikwieën worden uit jullie verleden, zullen gaan missen. Nieuwe, meer efficiënte manieren om te reizen in je steden, in je wereld en zelfs in universums zullen onmiddellijk met jullie gedeeld worden als geschenken van de Schepper om jullie te helpen makkelijker en meer comfortabel Zijn prachtige creatie te onderzoeken.

 

De manier waarop jullie je lichaam verzorgen zal ook radicaal veranderen, en niet langer zullen jullie je op medicijnen gaan verlaten en op anderen die jullie helen als je aan een ziekte of kwaal lijdt. Niemand kan je lichaam beter verstaan dan jullie zelf en over een tijdje zullen jullie allen leren hoe je je lichaam bekijkt/monitoort en handhaaft om optimale gezondheid, prestatie en schoonheid te ondersteunen. Wat zal dit heerlijk voor jullie zijn en dit zal een van de eerste lessen zijn die jullie gaan leren in de dagen die komen. Bij al deze opwaarderingen van jullie ervaringen komt ook een grotere verantwoordelijkheid mee. We zien hoe ver zo velen van jullie zijn gekomen en we hebben veel vertrouwen dat jullie je nieuwe verantwoordelijkheden zorgvuldig zullen oppakken.

 

We keren ons nu naar zaken die het heden betreffen, de cabal gaat door om steeds minder tijd, geld en soldaten te hebben, die vrijwillig hun vuile werk doen. Jullie kunnen veel advertenties op tv zien en in jullie gedrukte kranten waar de media voor betaald krijgt door jullie Bewapende Krachten, en die zijn erg ‘last minute’ en zijn wanhopige pogingen om nieuwe rekruten te lokken in het duistere web en om pas vacante plekken in hun rangen op te vullen. Zoals we bij veel gelegenheden duidelijk gemaakt hebben, doen we elke poging die mogelijk is om deze soldaten en hun vernietigende wapens uit jullie werkelijkheid te verwijderen en om ze te verplaatsen naar veilige omgevingen waar ze over hun gemaakte keuzen kunnen nadenken en duidelijker beginnen te begrijpen voor wie zij zich zelf opofferden. Velen van hen zijn behoorlijk geschokt en een tijdje in groot ongeloof voor de ware identiteiten en de motieven achter die militaire campagnes. Het is veilig te zeggen dat veel van deze mannen en vrouwen nooit meer zullen vallen voor zo’n bedotterij.


We zullen doorgaan om jullie op de hoogte te houden van het overlijden van de cabal en hun volgelingen en we zullen heel goed nieuws voor jullie hebben in de niet al te verre toekomst. De nodige procedures vallen om als volmaakt gelegde dominostenen en spoedig zullen onze inspanningen maar ook die van jullie resultaat afgeven door een grote vertoning voor iedereen op jullie planeet om het zelf te zien. Jullie zitten nu in de laatste dagen van je huidige positie. De mensheid zal zeer binnenkort bevrijd zijn van hun gevangennemers. Tot dan, ga door met je geweldige taak die zo velen van jullie voor het licht doen. Ga door het nieuws te verspreiden van ons bestaan, van onze eervolle missie en onze voor de deur staande introductie aan jullie, onze broeders en zusters van de Aarde. Het ga jullie goed. We zullen spoedig weer bij jullie zijn.
Wij zijn jullie Familie van Licht van de sterren.


As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator: Winny

Translations

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

invocation


Blossom Goodchild -- AN INVOCATION -- 14:02:2014 (Brisbane Hour, Australia). Search for your local time at http://24timezones.com/

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.