Sunday 15 January 2012

14:01:2012


 14 jan. 2012

Nieuwe verhalen zullen beginnen door te sijpelen naar het zicht van het publiek dat zich zorgen maakt over zaken waar we reeds met veel van jullie over hebben gesproken welke betrekking hebben op onze aanwezigheid aan jullie hemelen en over zaken die gaan over jullie regeringen en financiële stelsels. Spoedig zullen alle waarheden snel en efficiënt aan jullie meegedeeld worden, maar nu, slechts een kleine barst in de muur van geheimhouding zal speldenprikken licht beginnen door te laten schijnen. Wij zijn hier. Velen van jullie zijn je al aardig bewust van dit feit. Door samenwerking van sommige van jullie mediacontacten, zal aanzienlijk meer van jullie wereld op de hoogte komen van onze aanwezigheid en zich beginnen af te vragen waarom we hier zijn in deze tijd en wat dit heeft te maken met het jaar en de profetieën over 2012. Stukken zullen beginnen samen te klikken en spoedig zal er een plaatje beginnen op te stijgen uit al die bijeen gegrabbelde informatie. Het zal niet lang voor veel van jullie ‘vooruit denkenden’ duren om te zien dat er ongelooflijke veranderingen ophanden zijn voor jullie beschaving. Let er alsjeblieft op dat veel van de missende stukken in de puzzel aangeboden worden om hen het hele landschap vóór hen te laten zien. Dit is jullie taak.



Velen vragen in deze tijd hoe ze de Galactische Federatie, het Ashtar Command en onze Aarde bondgenoten kunnen helpen. We zeggen jullie opnieuw om het nieuws te verspreiden van onze aanwezigheid. Spoedig zullen allen zien dat jullie de waarheid spraken en dat jullie voorop lopers waren van je naasten. Er zullen er zijn die er voor kiezen om daar mee te spotten. Er zullen er zijn die het niet geloven en het belachelijk maken, maar uiteindelijk is er maar een waarheid wat dit betreft. Wij zijn hier en we gaan niet weg totdat onze taak volbracht is en dat de Mensheid en haar levende planeet begeleid worden naar de hogere rijken waar ze al lang thuishoren. Dit is onze missie. Dit is onze doelstelling hier in deze tijd. Let erop dat jullie broeders en zuster ten minste bewust zijn van de mogelijkheid van buitenaards leven om de klap te verminderen van onze aankondigingen die spoedig zullen beginnen.



De laatste voorbereidingen zijn al gemaakt door alle Galactische vloten. Wij zijn in balans en klaar voor het starten van de eerste fasen van de operatie die diverse achtereenvolgende manoeuvres zullen meebrengen. De eerste uitzendingen van onze aanwezigheid zijn slechts het begin. Veel moet worden bewerkstelligd in een hele korte periode en daarom zullen gebeurtenissen rap plaats vinden net als snel vallende dominostenen. We zijn verlangend om deze fases van onze missie te beginnen en we zijn allemaal zeer getraind in ieder van onze specifieke opdrachten. Velen van jullie hebben nog nooit eerder de machineachtige precisie beleefd van zo’n onderneming, maar jullie zullen getuige zijn van deze operaties die snel en gesmeerd zullen verlopen door stevig getraind en capabel personeel. Ieder van ons heeft een uitgebreide training ondergaan op onze specifieke terreinen om jullie, de mensheid in deze tijd van dienst te kunnen zijn, en wij zijn heel vurig om al onze inspanningen voor een goed gebruik in te zetten. Om de lach op zo veel van jullie stralende gezichten te zien als jullie de ziektes van jullie wereld zien die snel genezen gaan worden, dit is alle beloning die we nodig hebben. Het is ons een eer en genoegen om in deze tijd hier te zijn, in dienst voor het Licht en voor het groter goed van al onze broeders en zusters in het hele Universum. Dit is onze eed, om onze hand in vriendschap uit te steken met het aanbod van hulp aan alle anderen in dit Universum. Wees waakzaam naar jullie hemelen, naar jullie mediacontacten en naar je innerlijke stem. Onze aanwezigheid zal aan allen worden bekend gemaakt via al deze wegen. Ga verder om deze informatie rond te delen en help de rimpelingen van vrees te kalmeren die zich door jullie gemeenschappen kunnen gaan verspreiden.



De Illuminati zijn aan het verbrokkelen net als de strijdende krachten die zij beheersen. Heel spoedig zullen ze krachteloos en van geen enkele bedreiging naar iemand meer zijn. Dit is de taak van velen van onze vloot en van onze bondgenoten. Veel gaat verder achter de schermen te gebeuren en deze informatie wordt door diverse andere kanalen van onze boodschappen bevestigd. We berichten je dat niet alles authentiek is, dat wordt gerapporteerd als boodschappen van het Licht, maar we zien dat velen van jullie je krachten van onderscheiding hebben versterkt en zij zijn zeer capabel om valse en met vrees geladen vibraties uit sommige van deze communicaties uit te filteren. Wij gaan door om jullie op de hoogte te laten zijn van ‘last minute’ updates of veranderingen in onze plannen, maar zoals het vandaag is staan we opgesteld om de eerste dominosteen aan te zetten en met de fase van operatie te beginnen waar zo velen van jullie op gewacht hebben.


We danken jullie voor je geduld en je harde werken om de welkom-mat voor ons uit te rollen. We zullen spoedig bij jullie zijn. Tot dan, wees voorbereid en het ga jullie goed.



Wij zijn jullie Familie van Licht van de sterren.


As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/





Translator: Winny

Translations

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

invocation


Blossom Goodchild -- AN INVOCATION -- 14:02:2014 (Brisbane Hour, Australia). Search for your local time at http://24timezones.com/

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.