Wednesday, 25 January 2012

25 januari 2012

Greg Giles met een boodschap van Melina van het Ashtar Command 25 januari 2012
Hallo, ik ben Melina en ik wil graag vandaag een paar woorden met jullie delen via ons kanaal Greg. Ik ben een vrouwelijke officier van het Ashtar Command. Mijn gebied bestrijkt verschaffing van uitrustingen en bijbehoren dat aan ruimtereis gerelateerd is. Deze artikelen zijn nodig voor bepaalde soorten van onze toestellen die door de ruimte reizen.De voorzieningen worden verscheept naar wachtende fregatten waar ik dan het commando heb over ons schip voor de samen komst met het fregat en breng de goederen over naar de opslag van ons schip. De uitrusting is vitaal voor onze missie en moet op regelmatige tussenpozen afgeleverd worden om ons schip te handhaven en om onze plichten uit te voeren.


Ik ben al eonen lang lid van het Ashtar Command, en ik kijk zo uit naar de vele nieuwe rekruten van ons uit jullie wereld. We zijn zo blij om eindelijk zo velen van onze menselijke familie oog in oog te ontmoeten en we zitten in onze laatste fases van voorbereiding voor deze historische ontmoeting.


Velen van jullie hebben duidelijk jullie vermogen gedemonstreerd om ons te accepteren en jullie bereidheid om met ons te werken in een wederzijds gunstige samenwerking. Door ons voorbeeld zijn we vol vertrouwen dat zo velen meer van jullie planetaire broeders en zusters in de dagen die komen ons zullen beginnen te accepteren en zelfs beginnen met ons direct of indirect te werken. 


Het is het plan om een select aantal van jullie te ontmoeten terwijl deze vergaderingen worden geregistreerd en gedeeld worden aan de rest van jullie wereld via jullie media zendposten  die bereid zullen zijn om met ons te werken. We begrijpen hoe veel competitie er is bij jullie media uitzendingen en we voelen dat het nieuws van onze aanwezigheid dat gekoppeld zal zijn aan stukken film van ons die met velen van jullie samenwerken, veel aandacht en kijkers zullen trekken voor de zend-zuilen die er voor kozen om deze vele gebeurtenissen uit te zenden. We zullen die media maatschappijen toestaan om onze schepen te bezoeken en ze kunnen onze operaties filmen in enkele van onze vele toestellen en zelfs met ons meevliegen als we door jullie wereld en zelfs uit jullie wereld de ruimte invliegen.


We voelen dat velen van jullie planeet zeer belangstellend zullen zijn voor deze berichtgeving en we voelen het randje van competitie toenemen door de media maatschappijen die het wilden uitzenden en waarheidsgetrouw onze aanwezigheid rapporteren en onze missie hier zal veel andere media zenders overhalen die nog een tijdje terughoudend waren om ook hun uitzendingen te beginnen over deze historische samenwerking.


Wij kijken zo uit naar deze dag en we begrijpen volledig dat veel van jullie Lichtwerkers  ongeduldig worden in de voortzetting van onze gezamenlijke missie. We zeggen tegen jullie dat vanuit ons voordelig gezichtspunt gebeurtenissen gesmeerd en efficiënt plaats vinden en dat er bijna dagelijks veel gedaan wordt. Er zijn zelden dagen die niet veel progressie zien en  sommige van de obstakels die worden verwijderd, zijn behoorlijk groot en zorgen voor veel viering in hen of door henzelf.


Wij wachten natuurlijk alleen al om het met jullie te vieren, onze broeders en zusters en deze viering zál plaats vinden en alles dat beweerd werd zal van jullie zijn. Blijf vol vertrouwen. Blijf altijd waakzaam. Ga door met jullie dienst aan anderen en met je missie. Jullie allemaal doen ongelooflijk werk en wij, de mannen en vrouwen van het Ashtar Command zijn werkelijk verbaasd bij de geweldige stappen die jullie allen maken. Jullie veranderen werkelijk jullie wereld en wij zien de ontwikkelingen die jullie inspanningen creëren en we willen dat jullie weten dat spoedig al jullie inspanningen vruchten zullen afwerpen op een  meest spectaculaire wijze.


Ik ben Melina, een officier van het Ashtar Command, en het is een genoegen vandaag met jullie te spreken. Spoedig zullen we gelegenheid krijgen om persoonlijk te spreken en om samen te werken op een meer persoonlijk niveau. Tot dan, het ga jullie goed en blijf trouw aan je missie.
Wij zijn jullie Familie van Licht van de sterren.


As channeled through Greg GilesTranslator: Winny

Translations


 http://englishgreggiles.blogspot.com/  - English
 http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil

http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
 http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
 http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
  http://germangreggiles.blogspot.com/  -German
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ - SwedishOriginals and translations of Galactic Messages available at
http://www.despertando.me/

No comments:

Post a Comment

invocation


Blossom Goodchild -- AN INVOCATION -- 14:02:2014 (Brisbane Hour, Australia). Search for your local time at http://24timezones.com/

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.