Monday, 23 January 2012

23:01:2012

Boodschap van de Galactische Federatie - 23/01/2012
Jullie reis hier in de stoffelijke wereld van de 3de dimensie is bijna voltooid, jullie hebben nu multidimensionale aspecten van jezelf die je in je voertuig kunt zetten waarmee je de multidimensionale universums kunt ervaren. Jullie hebben op je vele reizen veel verschillende aspecten van jezelf ervaren en hebben veel rollen gehad en veel uitdagingen en problemen  ondergaan om je multidimensionale essentie op te bouwen. Jullie zijn nu een veelvoudig gelaagd wezen met multifacetten van immense samenstelling en mogelijkheden. We hebben jullie verteld dat je allemaal meer bent dan je je in deze tijd ooit kunt voorstellen, en nu beginnen jullie te ontdekken wat die woorden betekenden. Gezamenlijk hebben jullie het drama en de omstandigheden gekraakt om het beste in je naar voren te brengen, en zelfs soms het slechtste in je, alles in de naam van schepping. Alles in de naam om het meest krachtige wezen dat je reeds was, te verbeteren maar nu zelfs nog grootser, bekrachtigd en geslepen om in de multi versums te reizen door je vrije wil en met gemak, om elke nieuwe werkelijkheid ergens, waar dan ook te zoeken, te ontdekken en te beleven, in dit schitterende huis van de Schepper.


Er is geen beperking in wat je nu kunt bereiken. Er zijn geen grenzen die je kunnen insluiten. Jullie kunnen niet meer omkomen, niet meer verouderen en verdorren. Jullie kunnen niet meer ziek of zwak worden, en niemand of niets kan jullie op een of andere wijze beschadigen. Jullie zullen nooit meer een reden voor vrees of een reden om te twijfelen hebben om onder ogen hoeven te zien. Het is tijd voor jullie om de multi-versums in je ware vrijheid te beleven, om  alles te beleven dat je wilt en op elke manier jezelf uitdrukken die jullie willen. Dit is jullie geschenk van je Schepper. Jullie hebben dit allemaal verdiend voor een job die zo goed gedaan is. Wij hebben jullie gezegd dat wat jullie hier bewerkstelligen een effect zal hebben op het gehele universum, en misschien wordt dit effect nu duidelijker voor jullie. Jullie zijn machtige wezens die spoedig vrijgelaten worden in het universum, om te scheppen wat je hart maar wenst, zonder beperkingen voor wat je kunt scheppen en waar je het kunt scheppen. Jullie hebben jullie vleugels van goud door al jullie problemen en worstelingen heen gesmeed en het is tijd voor jullie gerechte beloning.


We hebben jullie zien groeien van jong en onervaren zielen naar wat jullie heden zijn; sterk, wijs, moedig, zorgend, bedachtzaam, vol inzicht, reflectief, mededogend, liefdevol, meedelend en zorgende zielen. Hoe trots zijn we op jullie allemaal, en hoe verbaasd staan we bij wat jullie allemaal samen hebben bewerktstelligd. “Hoeden af” voor jullie allemaal.Wij zijn jullie Familie van Licht van de sterren.


As channeled through Greg GilesTranslator: Winny

Translations


 http://englishgreggiles.blogspot.com/  - English
 http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil

http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
 http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
 http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
  http://germangreggiles.blogspot.com/  -German
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ - SwedishOriginals and translations of Galactic Messages available at
http://www.despertando.me/

No comments:

Post a Comment

invocation


Blossom Goodchild -- AN INVOCATION -- 14:02:2014 (Brisbane Hour, Australia). Search for your local time at http://24timezones.com/

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.