Thursday, 19 January 2012

17:01:2012

Boodschap van de Galactische Federatie - 1/17/2012Als jullie zelf opoffering je naar nieuwe lanen van avontuur en wijsheid brengt, dan zullen ze het in de lange run altijd waard geweest zijn. Probeer naar de dingen te kijken vanuit een hogere perspectief en probeer te zien dat het oude loslaten altijd plaats geeft aan het nieuwe. Het loslaten van oude gewoontes en neigingen is een heel belangrijke keuze voor jullie om heden te maken en niemand dwingt jullie om iets te doen. Het is allemaal aan jullie. We zien degenen hun ongenoegen uitspreken voor het beleid dat je kunt horen van de Galactische Federatie wat een drugsvrije werk omgeving bedingt en we begrijpen je verwarring over die regel. We willen duidelijk maken dat jullie ascentie een geheel andere zaak is dan werken met de Galactische Federatie en die twee onderwerpen hebben wat dit betreft niets met elkaar te maken.


Veel nieuw gekomen teamleden zullen worden toegewezen aan stations die monitoren en werken met zeer ontwikkelde en ingewikkelde instrumenten. Enige van die ontwikkelde technologie zijn een directe link tussen jullie gedachteprocessen met die gecomputeriseerde technologie. Wat wij hiermee bedoelen is dat de gecomputeriseerde instrumenten direct beheerst worden door jullie gedachteprocessen in je geest, zonder de noodzaak van je handen die een instrument aanraken of van je ogen die monitors of bediening zien. Als je dit zo beschouwt hopen we dat je ons beleid beter begrijpt dat we alleen degenen werven die gekozen hebben om een verplichting te maken om hun geest altijd helder te houden en vrij van alle geest veranderende substanties. Het optimale functioneren van jullie hersenen is van het opperste belang als je werkt met en kritisch zulke verfijnd instrumentarium bedient, omdat jullie naaste crewleden en crewleden van andere Federatie schepen rekenen op de juiste werking van die systemen.


Probeer te zien dat wij, de Galactische Federatie, werelden bijstaan die onze hulp nodig hebben in veel belangrijke en vitale gebieden, inclusief regering herstructurering, milieu zuivering, geofysische stabiliteit en verwijdering van alle onderdrukkende militaire krachten die vaak tot strijd leidt met hoog ontwikkelde wapensystemen. Zien jullie niet hoe deze taken geesten nodig hebben die niet worden afgeremd door geest veranderende substanties? Begrijpen jullie niet hoe zelfs het milde gebruik van ontspanningsdrugs de motorische processen kan en doet beïnvloeden en ook chemische en hormonale gedachteprocessen van het menselijke brein? Als je dat nu nog niet begrijpt, raak dan bekend met deze informatie die volop beschikbaar is voor jullie en misschien zul je dan dingen zien vanuit ons perspectief. De kern van de zaak is dat de keuze aan jullie is. Jullie kunnen kiezen om door te gaan met je drugsgebruik, voor ontspanning of voor medische doeleinden, of je kunt overwegen om een positie te krijgen binnen de Galactische Federatie. Je kunt niet beide hebben. Acht onze sterke verplichting om alleen die nieuwe krachten te werven die toegewijd zijn om de best mogelijke dienst te leveren aan anderen en aan de werelden die zij bewonen.


Terugkijkend naar jullie 3 dimensionale levens als je eenmaal bent opgestegen in de hogere rijken, hebben we vertrouwen dat velen van jullie niet langer de behoefte voelen voor die geest veranderende ervaringen om enige reden, of wat ontspannend is of als medicijn dient en als jullie eenmaal beginnen met je nieuwe leven zul je sommige van die lagere dimensionale activiteiten niet missen, waar je je heden toe aangetrokken voelt.


We gaan verder met zaken die over onze missie gaan in jullie wereld, we zien geen enkele mogelijkheid voor de duistere kliek om opnieuw iets te doen tegen ons. Ze hebben een groot aantal van hun militaire personeel verloren en hun enorme verborgen plekken met ontwikkeld wapentuig zijn nu permanent ontmanteld. Het zal niet lang duren voordat ieder wapen, of die nu technologisch of stoffelijk is, wordt afgeschermd van het menselijke ras en van jullie planeet.


Wij zijn voorbereid om door te gaan met onze aankondigingen voor onthulling waarin we onze aanwezigheid kenbaar maken aan degenen van jullie wereld die nog moeten weten van ons bestaan. Op tijd zullen allen deze werkelijkheid kennen. Zoals we de raad gaven, zullen velen uniek reageren op dit nieuws en we vragen opnieuw dat alle Lichtwerkers hun deel doen om er voor te zorgen dat degenen die het moeilijk vinden om zich aan de nieuwe werkelijkheid aan te passen, de leiding en ondersteuning krijgen die jullie hen kunnen bieden. We weten dat jullie dit voor elkaar zullen krijgen en we zien al zo velen van jullie hard werken wat dit betreft. We willen jullie opnieuw bedanken voor je dienst voor het Licht en voor jullie broeders en zusters van jullie wereld.


Vrede zal spoedig worden hersteld in iedere hoek van jullie wereldbol. Geen enkel schot uit een wapen wordt toegestaan als we eenmaal alle zorggebieden hebben veilig gesteld. Geen Bewapende Krachten zullen toegestaan worden om landen of gebieden te bezetten. We zullen er op letten dat al deze krachten worden verwijderd welke heden de landen van een andere natie bezetten. In jullie toekomst zal er geen behoefte zijn aan grenzen van enig soort en een gebied van jullie wereld zal niet meer of minder hebben dan een ander land bezit. Dit is jullie nieuwe economie, jullie nieuw financiële stelsel. Er zal een gelijkmatige verdeling zijn van alle bronnen van jullie wereld en niemand zal worden uitgesloten van hun recht om in jullie nieuwe overvloed samen te delen. Zo velen van jullie hebben zoveel moeilijkheden gehad in jullie vele incarnaties maar we vertellen jullie dat al jullie worstelingen nu voorbij zijn en voor altijd, als jullie dat willen. Kies nu als je dat wilt om naar de hogere rijken te ascenderen en ga door met je lessen en je reis verder dan deze 3D dimensionale beperkingen. Kies er nu voor om nieuwe avonturen te beginnen die gebaseerd zijn op meer dan een dagelijks strijd tot overleven. Verkies dit en het zal van jullie zijn en wij zijn hier om zeker te stellen dat wat je ook kiest, jullie nieuwe werkelijkheid wordt.


Wij zijn de Galactische Federatie van Licht.As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator: Winny

Translations


 http://englishgreggiles.blogspot.com/  - English
 http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil

http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
 http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
 http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
  http://germangreggiles.blogspot.com/  -German
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ - SwedishOriginals and translations of Galactic Messages available at
http://www.despertando.me/

No comments:

Post a Comment

invocation


Blossom Goodchild -- AN INVOCATION -- 14:02:2014 (Brisbane Hour, Australia). Search for your local time at http://24timezones.com/

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.