Sunday, 15 January 2012

12:01:2012


 12 jan. 2012

De onthulling die spoedig op jullie wereld gebeurt, zal de koers van de geschiedenis veranderen, hier is geen twijfel over. De onthulling dat een wereld niet alleen is in het universum, zal overal grote wegvagende effecten van verandering krijgen, en er zal geen ziel die in jullie wereld is geïncarneerd door deze veranderingen niet op een of andere manier worden aangeraakt. Wij zien ontreddering in de vroege fases na onze aankondigingen van onthulling die de oren bereiken van de burgers van jullie planeet, maar we zien ook de kalmerende effecten al die onze Lichtwerkers hebben op het collectieve bewustzijn van jullie mensen. Dit is heden onze taak.


Er zullen anderen komen als deze taak voltooid is, maar vandaag houdt het meest belangrijke werk het temperen van de angst in die sommigen al ervaren terwijl er meer en meer verborgen informatie op weg is naar de massa’s. Doe je best om de storm van onze aankondigingen die spoedig zal komen te verzachten. Naar jullie kennis in dit gebied zal zeer uitgekeken worden en velen zullen leiding zoeken van vrienden en familie die de tijd hebben genomen om zichzelf te informeren over hun wereld en universum om hen heen. Jullie zijn degenen die hun huiswerk gedaan hebben. Jullie zijn degenen die inspanning geleverd hebben om te leren wat je niet was opgedrongen door jullie televisieprogramma’s.


Jullie wereld staat op het punt om de grootste sprong die ooit een wereld gemaakt heeft, te beleven. In zo’n korte tijd. Om de metamorfose te beleven van een beperkte 3 dimensionale wereld naar een virtuele onbeperkte 5 dimensionale wereld, is een ongelooflijk grote sprong, en dit heeft vaardigheden nodig van mannen en vrouwen zoals jullie die dit grote ondernemen zien slagen op de manier waarop dat zo nauwgezet en zorgvuldig is gepland. Opnieuw vragen we jullie om voorbereid te zijn in deze tijd met genoeg proviand in je huishouden om enkele dagen of zelfs weken door te komen totdat het stof zich settelt en jullie wereld terugkeert naar z’n normale functioneren.


Nadat rust en orde hersteld zijn, zullen we onmiddellijk verdergaan met de volgende fase van ons plan wat een eerste contact is met jullie, de burgers van de Aarde. Veel veranderingen zullen in een snelle opeenvolging volgen na dat moment, en dat is dan het moment waarop zij van jullie wereld met zekerheid zullen merken en leren dat wij in vrede komen en dat we hier zijn om jullie wereld enorm verder te helpen terwijl jullie worden voorbereid om verwelkomd te worden in de grote Galactische gemeenschap.


Veel werk moet verzet worden om jullie klaar te stomen voor dit moment en wij hebben ons uitgebreid getraind om jullie in die vele taken bij te staan. Velen van jullie zullen met ons werken in de cruciale dagen vóór ons en we kijken uit naar dit gelukkige partnerschap. Velen van jullie hebben zich vóór jullie huidige incarnatie of zelfs tijdens deze incarnatie, ook uitgebreid getraind om in deze tijd van dienst te kunnen zijn, via trainingsprogramma’s in jullie gemeenschap of via astrale reizen waar de kennis die je leerde veilig lag opgeslagen in jullie onderbewustzijn.


Veel verrassingen wachten jullie in de dagen die komen, en dit zal zeker een opwindende tijd voor jullie worden op je verdergaande reis. Opnieuw, wees er voor jullie broeders en zusters die jullie hogere leiding nodig hebben. Jullie zijn allemaal tot op dit punt samen gekomen en niemand hoeft te lijden aan een gebrek aan kennis en leiding als genoeg van de Weg Wijzers hun aanwezigheid laten voelen. Jullie zijn de zielen die gekozen zijn voor deze belangrijke opdracht, en jullie waren degenen waarvan gedacht werd dat je het meest geschikt en voorbereid was voor die taak. Dit is nu jullie tijd om te doen wat je het beste doet. De schijnwerper staat op jullie, het is tijd om het centrale toneel op te komen.


Onze aantallen van de oppositie in de Cabal gaan op een snel tempo door om hun overlijden tegen te komen. Zij zien geen weg naar buiten. Al hun grote hoeveelheid weelde is nu nutteloos voor ze, ze beginnen hun vele lange jaren als betekenisloos te zien, als slaven van hun duistere agenda en met zo’n verspilling van gelegenheid. Zij waren eens zo zeker dat zij konden slagen door jullie compleet af te snijden van je Bron, maar ze waren nooit in staat om het koord te verbreken dat jullie verbindt aan je Goddelijkheid, en het maakt niet uit wat voor soort reis je maakt of wat het is dat jullie beleven.


Want zo is het verbond tussen jullie Schepper en jullie. Dit verbond kan nooit worden verbroken, kan nooit worden gekocht, verkocht, verruild of gestolen worden en het is vandaag net zo sterk als het altijd is geweest en dat zal het altijd blijven. Dit is de reden waarom er nooit iets is te vrezen. Jullie worden voor eeuwig omvat door de beschermende en liefdevolle armen van jullie ene ware Bron van Alles-Dat-Is, en de Bron zal jullie nooit loslaten, zelfs als je diep in het duistere binnenste van de derde dimensie reist.


Het is nu tijd voor jullie om thuis te komen. Volg de veiligheidslijn die altijd stevig om jullie heen zit. Trek jezelf terug naar het licht, het is tijd voor je thuiskomst en jullie vrienden en familie uit vele jaren terug in het verleden zijn hier om jullie op te trekken.


Wij zijn jullie Familie van Licht van de sterren.


As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator: Winny

Translations

Originals and translations of Galactic Messages available at

No comments:

Post a Comment

invocation


Blossom Goodchild -- AN INVOCATION -- 14:02:2014 (Brisbane Hour, Australia). Search for your local time at http://24timezones.com/

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.