Thursday, 19 January 2012

18:01:2012

Boodschap van de Plejadiërs  - 1/18/2012


Internet zoekmachines kunnen je bondgenoot zijn in de oorlog van informatie en desinformatie. Jezelf doen informeren is jullie opdracht, een van de vele in deze tijd en jullie moeten er voor zorgen dat je deze taak voltooit door zo veel mogelijk over jullie wereld, het zichtbare en het ongeziene, en over jullie universum te leren als je kunt. Er is een veelvoud van verschillende vragen waar je goed aan doet om die te begrijpen en na dat veelvoud zullen nog meer vragen zichzelf presenteren, maar niet totdat aan die eerste vragen bevredigend is voldaan. Verhoogde staten van bewustzijn worden niet alleen bereikt door het verkrijgen van academische zaken maar ook kennis die alleen gewonnen wordt via de poort van het hart. Jullie zoektochten door vele kanalen van informatie, beschikbaar via jullie internet kunnen niet alleen zoektochten zijn voor antwoorden op jullie vragen maar zijn ook voedsel voor je hart en ziel. Een prachtige foto kan misschien niet een specifieke vraag beantwoorden die je hebt maar kan wel emoties ontsluiten die diep in je begraven liggen, emoties die nieuwe deuren voor je zullen ontsluiten om er doorheen te gaan.

We zien zo veel van jullie naar antwoorden zoeken en we vragen ons af hoe jullie heden die grotere begrippen van jullie omgeving zoeken. We hebben jullie nu eeuwen bekeken, in jullie zeer vroege jaren en vormingslevens, duizenden in jullie jaren geleden, tot aan de dag van vandaag. We hebben naar jullie gekeken vanuit het voordelig punt van een ononderbroken stroom van bewustzijn, anders dan jullie zelf die de wetten van incarnatie gehoorzaamd hebben waarin jullie ieder nieuw leven begonnen als een pasgeborene met een schone lei van bewuste herinnering, alhoewel jullie onderbewustzijn al jullie ervaringen en de geweldige vele lessen en kennis heeft opgeslagen die jullie verkregen door zulke beproeving en tegenspoed.

Vanuit ons voordelig punt kijkend hoe jullie allemaal gegroeid zijn, zijn we overweldigd door jullie progressie en we hebben vertrouwen dat zo velen van jullie ook verbaasd zullen zijn over hoe ver jullie gekomen zijn nadat je de overgang maakt vanuit je huidige ‘vergeetachtige’ staat van de derde dimensie, door de sluier heen de hogere rijken in waar jullie in staat zullen zijn om al je incarnaties in een keer te overzien vanuit dit hoger perspectief. Jullie zullen voor de eerste keer al jullie incarnaties in een keer zien op het nu-moment en helder zien waar je enkele grootste sprongen in bewustzijn gemaakt hebt in het bewustzijn. Jullie volgende sprong vanuit je huidig thuis in de derde dimensie naar jullie nieuwe hoger dimensionale status zal je grootste sprong ooit zijn, en wij zijn net zo opgewonden als velen van jullie over deze dag die zal komen. Houd in gedachten dat jullie ELKE dag een stap dichterbij de opbouw van jullie 3 dimensionale reis komen omdat je nooit een tijd stil blijft staan. Daarom is het zo belangrijk voor je om het grootste voordeel van iedere dag en ieder moment te verkrijgen om te leren en te groeien, om te gaan bloeien tot de prachtige Bloem van Leven die jullie zijn.

Vandaag houden we ons bezig met voorbereidingen voor onze familiereünie met jullie, onze broeders en zusters. Er is zoveel te doen en maar zo weinig dagen die overgebleven zijn om al onze taken te bewerkstelligen, maar ook om jullie die van jullie te helpen voltooien maar samen zullen we op tijd ieder van deze taken voltooien voor de speciale dag die op ons allemaal wacht. We zien deze dag nu duidelijk aan de horizon en zoals we zeiden, we moeten voorzichtig zijn om niet te spreken over specifieke datums omdat de Cabal nog steeds lawaai en afleidingen in hun mouw heeft.

Ons werd gevraagd door ons kanaal Greg of we wat licht kunnen schijnen over de mysterieuze geluiden die uit jullie hemelen schijnen te komen, of minstens in de lucht weergalmen. We zeggen dit keer om je aanwijzingen te volgen en om voor je zelf antwoorden te zoeken. Het is deze zoektocht, jullie zoeken naar antwoorden die bruggen bouwt in je geest en deze bruggen zijn jullie middelen naar nieuwe werelden in de hogere rijken. Deze woorden zijn verre van poëtisch, omdat stoffelijke veranderingen in jullie hersenen plaats vinden en door je stoffelijke voertuig heen vanwaar je op het spoor komt van nieuwe kennis en wijsheid. We zeggen jullie dat enige van de vreemde geluiden zeer werkelijk en geen hoaxen(bedrog) zijn en we raden je ook aan om met je hart te luisteren maar ook met je oren, die een brug bouwen tussen die twee. Dit is jullie Regenboog brug, de Antahkarana waarover wordt gesproken in jullie oude spirituele teksten en we zeggen opnieuw tegen jullie: “zo boven, zo beneden”, en dit heeft vele multidimensionale betekenissen. Ga verder met zoeken naar jullie antwoorden, jullie waarheden. Bouw je brug naar de Hemelen en loop erover heen naar je nieuwe leven in de hogere rijken van mogelijkheid.

Wij zijn jullie Familie van Licht van de sterren

As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator: Winny

Translations


 http://englishgreggiles.blogspot.com/  - English
 http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil

http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
 http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
 http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
  http://germangreggiles.blogspot.com/  -German
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ - Swedish


Originals and translations of Galactic Messages available at
http://www.despertando.me/

No comments:

Post a Comment

invocation


Blossom Goodchild -- AN INVOCATION -- 14:02:2014 (Brisbane Hour, Australia). Search for your local time at http://24timezones.com/

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.