Wednesday, 18 January 2012

16.01.2012

000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000


ASCENDION EARTH  2012 – 20120116Meer mensen worden elke dag wakker en beginnen de aanwijzingen te zoeken  en te vinden die er heel veel zijn in jullie wereld.- Galactische Federatie

 16 jan. 2012

Er is zoveel meer in jullie werkelijkheid dan wat het 3dimensionale oog ziet en een van onze taken als lid van de Galactische Federatie is om jullie te helpen om deze nieuwe wegen van wijsheid te ontdekken om ermee verder te reizen.Meer mensen worden elke dag wakker en beginnen de aanwijzingen te zoeken en te vinden die er heel veel zijn in jullie wereld.


We zien zo velen van jullie deze aanwijzingen verzamelen en de stukjes bijeen zetten die het raadsel van jullie bestaan en de toekomst die voor jullie ligt, oplost.


Ga door met antwoorden te zoeken en wij zullen jullie begrip verder uitbreiden in ieder gebied waarover je meer wijsheid wilt verkrijgen.


Er is zoveel meer in jullie werkelijkheid dan wat het 3dimensionale oog ziet en een van onze taken als lid van de Galactische Federatie is om jullie te helpen om deze nieuwe wegen van wijsheid te ontdekken om ermee verder te reizen.


Wij sturen jullie aanwijzingen, soms zachte duwtjes, om je in de richting te sturen dat je wens aangaf waar je naar toe wilde reizen voordat je de spirit wereld verliet voor je nieuwe 3D avontuur.


We zagen de tijden waarin jullie lichtjes van je koers afdwaalden en we hielpen jullie je kompas punten opnieuw vast te stellen om je spoor te hervatten.


We moeten altijd het heilige recht eren van jullie vrije wil, en we zijn voorzichtig om niet over onze grenzen heen te gaan, wat jullie toestaat je eigen keuzes te maken en op de paden te reizen die jullie zelf wilden nemen.


Naar voren, in jullie nabije toekomst, komt er een vork in de weg. Velen van jullie zullen een zeer belangrijk besluit hebben te maken in deze tijd.


Zullen jullie kiezen om uit deze 3de dimensionale wereld van illusie en afscheiding weg te gaan, of zullen jullie een nieuw avontuur willen beginnen in de rijken van hogere mogelijkheden? Die keuze is alleen van jullie en wij eren ieder beslissing die jullie nemen.


We willen alleen jullie opties aan ieder van jullie heel duidelijk maken en dit is een van de eerste redenen voor onze boodschappen die via onze vele kanalen met jullie worden gedeeld.


Wij hebben zorgvuldig en we voelen dat we dat ten volle deden, de keuzen die jullie hebben voor jullie neergelegd en wat elke keus met zich mee brengt.


We hebben een overzicht gegeven van waar jullie 3 dimensionaal bestaan over gaat zodat jullie volledig begrijpen wat je achter je laat als je er voor kiest dat je ervaring hier ten einde koopt.


We hebben ook een helder plaatje geschetst voor jullie dat beschrijft hoe jullie leven hier in de hogere rijken zal zijn, en alhoewel er van jullie enigen zullen zijn die kiezen om door te gaan met hun lessen in de 3de dimensie, zien we velen van jullie er voor kiezen om jullie nieuwe avontuur te beginnen dat voorbij je huidige beperkingen ligt.


Jullie problemen zijn niet voorbij als jullie je nieuwe leven beginnen in de hogere rijken maar we willen duidelijk maken dat jullie problemen van geheel andere aard zullen zijn dan de 3D problemen van overleving.


Het zijn ontwikkelde plannen die jullie hier zullen ervaren als je eenmaal de overgang maakt, en wij hebben vertrouwen dat velen van jullie de gelegenheid, de problemen en de avonturen van het hogere dimensionaal leven zullen smaken. Dit zal zeker een opwindende tijd voor velen van jullie zijn.


Zorg voor je zaken thuis, zoals we al vele vooraf waarschuwingen eerder gaven, de vele veranderingen voor jullie beschaving naderen snel.


De laatste voorbereidingen worden gemaakt voor onthulling(disclosure) aankondigingen die beginnen door te sijpelen in jullie wereld via jullie mediakanalen.


Wacht niet op een grote aankondiging die zal werken als een ‘kanonschot dat over de hele wereld wordt gehoord’, maar luister liever naar enkele aankondigingen via mediakanalen die kleinere kijkers aantallen hebben omdat dit het uiteindelijke plan is waarvoor we hebben besloten bij onze laatste vergadering van al de vele groepen die betrokken zijn bij dit project.


Dit werd besloten om de scherpte te verminderen van ver-rijkende eerste aankondigingen omdat onze monitordiensten enorme verstoringen in jullie gemeenschappen vooruit zagen en wij willen dit scenario vermijden.


Met een serie kleinere aankondigingen voorzien wij, door onze diensten, kleinere ontwrichtingen en veel minder mensen die aan angst en paniek bezwijken.


Houd jullie ogen en oren open omdat deze aankondigingen in het schema staan om heel spoedig te beginnen.


Dit is het moment waarop velen van jullie gewacht hebben. Maak het beste ervan en doe jullie deel om er te zijn voor jullie broeders en zusters die naar leiding en geruststelling zullen zoeken in deze uitdagende periode in de Geschiedenis van de Mensheid.


De cabal(kliek) gaat door in stukjes te verbrokkelen en onze dagen zijn gevuld met het verder opvegen van hun vele verstrooide operaties en hun vele verstrooide volgelingen over jullie hele wereld.


Hun wapentuig, dat eens betrekkelijk formidabel was, is nu ontmanteld en is nutteloos tegen jullie en tegen onze krachten van de Galactische Federatie.


Niet langer observeren we hun conversaties over de strategie van strijd, maar vandaag horen we alleen gekibbel en zien het chaotisch ronddolen van wanhopige mannen die een weg naar buiten zoeken uit het gat dat ze diep voor zichzelf hebben gegraven.


Het spel met verwijten is hun nieuwe keuze van strategie en vele namen worden heen en weer geschoten om offerandes aan te bieden voor gerechtigheid hetwelk we spoedig aan hen zullen verlenen om hun voortgezette pogingen voor hun gekronkelde agenda.


Geef ons de gelegenheid om met deze verloren zielen om te gaan. De mentaliteit van lynchend gepeupel is niet gepast voor dit doel, en deze geur van rechtvaardigheid heeft nooit een plaats gehad in jullie gemeenschap.


Wij weten waar deze zielen zitten in het groter plaatje. We kennen hun daden, hun motivaties, en hun innerlijke gedachten.
We begrijpen de gedachteprocessen die hen tot hun besluiten voerden om een dergelijke duistere agenda te steunen en we voelen dat wij beter gekwalificeerd zijn voor de opdracht om er voor te zorgen dat ze hun straf krijgen die gepast is voor hun misdaden.


We hebben ook hoog ontwikkelde rehabilitatie programma’s die beter passen bij de individuele behoeftes van deze zielen.


Probeer te zien dat deze zielen beschadigd zijn en hulp nodig hebben, liever dan dat ze objecten zijn voor jullie minachtende gramschap.


Wraak is geen hoger dimensionale deugd, maar wel begrip en vergeving. “Je vergissen is menselijk, vergeven goddelijk,” zijn hele wijze woorden die heel bedoeld gezaaid zijn in jullie collectieve bewustzijn, en nooit eerder zijn deze woorden voor iedereen juister geweest om die te omhelzen.As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator: Winny

Translations
 0 http://englishgreggiles.blogspot.com/  - English
 http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil

http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
 http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
 http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
  http://germangreggiles.blogspot.com/  -German
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ - Swedish


Originals and translations of Galactic Messages available at
http://www.despertando.me/

No comments:

Post a Comment

invocation


Blossom Goodchild -- AN INVOCATION -- 14:02:2014 (Brisbane Hour, Australia). Search for your local time at http://24timezones.com/

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.