Friday, 3 February 2012

3 februari 2012

Greg Giles met een boodschap van de Galactische Federatie van Licht op 3 februari 2012
De wijze waarop de mensheid met hun tijd omgaat in de komende dagen zal beïnvloeden hoe ze de dagen tussen nu en ascentie zullen beleven. Is het omdat veel variabelen op hun plek zitten, dat de mensheid in de positie zit om hun ervaring op veel manieren te veranderen. De verschillende wijzen waarop je de komende dagen kunt beleven, houden niet alleen in als er bepaalde dingen gaan gebeuren, maar hoe deze gebeurtenissen zich ontwikkelen. Als het grootste deel van de mensheid in angst reageert op onze aanwezigheid en op de veranderingen die zijn vastgesteld voor jullie, zal dit natuurlijk de inspanningen van onszelf en van onze Aarde bondgenoten belemmeren. Samen met angst komt er wantrouwen en als de mensen van jullie wereld geen manier kunnen vinden om ons te vertrouwen om jullie te helpen op de vele wegen van progressie, dan worden veranderingen aanzienlijk vertraagd. We zullen niet zo ver gaan te zeggen dat veranderingen dan geheel zullen worden gestopt, omdat deze veranderingen vitaal noodzakelijk zijn voor jullie verheffing en in sommige gevallen zijn deze veranderingen noodzakelijk voor jullie voortdurende overleving. Neem bijvoorbeeld jullie regeringen en de duistere krachten die hen bijna totaal beheersen. Zonder het verwijderen van deze krachten uit hun posities van macht, zou de mensheid grote beperkingen onder ogen moeten zien voor hun vrijheid. De cabal/kliek heeft zeer boosaardige plannen voor jullie allemaal en het is genoeg om te zeggen dat zonder tussenkomst jullie planeet spoedig in een grote gevangenis zou worden gekeerd die door enkele leiders en hun volgelingen zouden worden gerund. Nog een gebied wat directe aandacht nodig heeft  is jullie lijdende omgeving, omdat jullie ecosystemen hachelijk balanceren tussen overleven en complete verwoesting. Dit komt niet alleen door het verwaarlozen van zoveel regeringen en hun industriële machines maar ook vanwege met opzet pogingen doen om hun omgeving te saboteren door dezelfde regerende leden van de duistere cabal die nog meer beheersing willen over jullie, door jullie afhankelijk te maken van hen voor slechts alleen je overleving. Wij de Galactische Federatie van Licht staan klaar om op jullie grond te landen en om direct te beginnen om deze zeer nodige veranderingen uit te voeren. Wij hebben al onze Aarde bondgenoten op hun plaats die op het sein wachten dat allen klaar zijn om naar de volgende fase te gaan van het totale plan. Ben je klaar? Zijn jullie klaar? Het is vitaal voor deze operatie die een overwicht moet hebben van de mensheid die bereid is om ons te accepteren en die in staat zijn om psychologisch met ons het hoofd te bieden aan radicale veranderingen van hun wereld die voor hun ogen zullen plaats vinden.  Als een wezen vóór zijn of haar ogen alles, waarvan zij begrepen dat het hun eigen echte werkelijkheid is,  ziet veranderen op elk niveau dan is deze ervaring best verontrustend.


Velen van jullie wereld hebben niet alleen door deze incarnatie heen geslapen maar veel meer wat er nu toe leidt dat ‘je uit bed geschud wordt’. We willen dat deze veranderingen gesmeerd verlopen, en we wensen slechts dat al jullie mensen makkelijk gaan accepteren en zich verheugen dat alle kwalen van de wereld worden genezen ten gunste van alle wezens op jullie planeet. We begrijpen volledig dat dit waarschijnlijk niet zal gebeuren omdat onze diensten die observeren veel van jullie mensen zien reageren met totale angst en paniek bij de onthulling van onze aanwezigheid in jullie wereld. Dit is een feit die we zullen moeten accepteren als we verder gaan met de zeer verwachte onthulling fase van onze operatie. Waar we op kunnen hopen is de vele Lichtwerkers te zien die zijn geïncarneerd vlak voor deze reuze sprong in actie, en die de vrees van onze naaste broeders en zusters rustig maken. Daar ligt onze hoop op dit moment. Dit is de grootste variabele in ons totale plan. De meeste gebieden van ons totale plan zullen als een volmaakte rij dominostenen omvallen maar een van onze echte bezorgdheden zit hierin of er genoeg van onze grond bemanningsleden de roep tot dienst zullen beantwoorden in deze tijd. Deze oproep gaat nu uit en onze ogen zijn op jullie allemaal gericht. Jullie diensten zijn het cruciale stuk van deze puzzel en het zijn jullie die nu het centrale podium beklimmen. Jullie zijn noodzakelijk om te antwoorden en om er te zijn voor jullie broeders en zusters in deze tijd van noodzaak. Jullie zijn nu vele keren voorgelicht en jullie allemaal zouden nu moeten weten wat je op dit moment moet doen. Velen van jullie hebben tijd genomen om jezelf te informeren over wat er om je heen gebeurd in deze tijd en jullie zullen je verkregen wijsheid gebruiken om jullie broeders te helpen informeren omdat kennis macht is. Als genoeg van jullie mensen meer volledig de gebeurtenissen begrijpen die rond hen heen gebeuren dan zal een plotselinge rust over jullie planeet vegen, die de vrees wegspoelt en alleen een vredige sereenheid achterlaat als onze nieuwe omgeving waar we makkelijker samen kunnen werken over alle noodzakelijke veranderingen die voor jullie wereld in het schema liggen. Wij zijn klaar aan onze kant om verder te gaan met de volgende fase van de operatie. We verwachten dat jullie aan jullie kant ‘de tafel dekken’ als het ware en genoeg van de anderen voorbereiden op onze komst. 


Onze observator diensten zijn druk met verzamelen van regelmatige readings van jullie collectieve bewustzijn en we zijn zeer blij jullie te vertellen dat jullie standvastige inspanningen iedere dag zo’n geweldige progressie maken. Ga door met  jullie inspanningen, omdat de beloning voor jullie mensen en planeet groot zijn en veel zijn. Jullie staan op het punt om een nieuwe periode in te gaan van grote ontwikkeling in jullie collectieve ervaring. Velen van jullie zullen zich verwonderen bij de wonderen die in voorraad zijn voor jullie, en we zijn net zo opgewonden als velen van jullie zijn om onderweg te gaan met het tot stand brengen van die veranderingen.  We houden de Cabal scherp in het oog met hun nog vele  volgelingen en we zijn ook heel gelukkig om jullie te vertellen dat ze niet langer gezien worden als een bedreiging voor jullie. We hebben systematisch hele squadrons ontmantelt van hun strijdkrachten en we hebben ook veel van hun wapentuig verwoest, of ze nu in de grond zaten of in de ruimte.


Deze duisteren zullen geen obstakel zijn op ons pad om de vele veranderingen makkelijk te maken en ze zullen geen hinder zijn voor jullie ascentie in de hogere rijken. Dit was een van onze hoofd redenen om in deze tijd hier te zijn, en we wensen dat jullie weten dat deze fase van onze missie aanzienlijk succes heeft gehad. We kijken uit naar veel meer successen in ons gezamenlijk ondernemen en we zijn behoorlijk verlangend om met veel ervan onderweg te gaan.


We kijken nu naar jullie uit voor het groene licht. Jullie wachten niet op ons. Maak het pad nu vrij voor onze reünie. Jullie hebben je getraind voor deze opdracht en jullie worden nu tot dienst opgeroepen. Onze ogen zijn op jullie gericht terwijl jullie de weg vrijmaken van de laatste kwart mijl. Het is tijd om je naar voren te duwen met alles wat je hebt en door de laatste barrière te gaan die in jullie weg staat van je nieuwe leven. We willen niets meer in deze tijd dan jullie te zien verschijnen aan de andere kant van de muur die jullie zo veel lange jaren van ons heeft weggehouden. Jullie zijn er bijna. Het is nu tijd om de eerste fase van je opdracht te vervullen. We weten dat jullie dat kunnen. Dat is waarom je hier bent. Jullie zijn heel nauwkeurig uitgezocht uit velen om in deze tijd hier te zijn en we hebben net zo veel vertrouwen in jullie als we hadden bij het selectieproces. We weten dat jullie zullen slagen omdat velen van jullie dit zo vaak eerder gedaan hebben. We zien jullie spoedig. Wij zijn de Galactische Federatie van Licht 
Wij zijn jullie Familie van Licht van de sterren.


As channeled through Greg GilesTranslator: Winny

Translations


 http://englishgreggiles.blogspot.com/  - English
 http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil

http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
 http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
 http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
  http://germangreggiles.blogspot.com/  -German
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ - SwedishOriginals and translations of Galactic Messages available at
http://www.despertando.me/

No comments:

Post a Comment

invocation


Blossom Goodchild -- AN INVOCATION -- 14:02:2014 (Brisbane Hour, Australia). Search for your local time at http://24timezones.com/

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.