Friday, 10 February 2012

10 februari 2012

Greg Giles met een boodschap van de Galactische Federatie van Licht op 10 februari 2012
Ik hoop dat je dit voor waarheid houdt. Er zal een lange serie veranderingen komen voor jullie wereld die beginnen met de arrestaties van de leiders van de duistere cabal, en de veranderingen zullen verreikend zijn en die veranderingen zullen veel manieren van jullie huidige leven betreffen. We voelen dat velen van jullie deze woorden lezen, maar we voelen ook dat er tussen jullie er zijn die twijfelen, degenen tussen jullie die de waarheid van deze woorden wantrouwen. We zeggen je ga naar je instinct, omdat jullie intuïtie je beter zal gidsen door deze moeilijke tijden. Velen van jullie eisen in deze tijd een bewijs en het is een massief bewijs dat jullie niet zullen krijgen, omdat er veel verschillende belangen van bewijs zijn die ieder van jullie verlangt, en er zijn ook verschillende belangen die ieder persoon wil hebben, en er zijn ook verschillende belangen die ieder persoon wil over de zaak van een  onderwerp en hoe veel van de informatie alreeds bekend is aan deze specifieke persoon. Dus zien jullie hoe het overhandigen van bewijs op een zilveren schotel geen uitvoerbare optie is.Er zullen altijd die mensen zijn die weigeren om te zien, er kan geen andere manier zijn omdat er zo velen van jullie zijn die geheel andere niveaus bereikt hebben van jullie ontwaken. Probeer hier aan te denken als je ontdekt dat je zelf eist of vraagt om bewijs, terwijl we verder te samen door gaan naar de vele veranderingen die onderweg moeten zijn.  Sommigen van jullie eisen bewijzen dat wij welwillend zijn en niet hier zijn om jullie te overwinnen. Hoe wil je dat we je dat bewijzen? Zijn het referenties die jullie nodig hebben? Wie verschaft jullie dan deze getuigschriften? Jullie zullen uit de eerste hand zien, in de dagen die voor je liggen als we onze vele projecten beginnen en zij-aan-zij werken met velen uit jullie wereld dat we intens zorgen voor jullie en je wereld en dat wij hier zijn om jullie te helpen om de zeer nodige veranderingen te maken voordat de zaken echt uit de hand lopen.


In deze tijd zitten er veel vingers in de dijk om te proberen de lekken te stoppen in zo veel verschillende gebieden, maar we zeggen jullie dat deze dijk heel spoedig zal openbarsten als we geen toestemming krijgen om te landen en om onze vele projecten met jullie aan te vangen.  Geef ons deze gelegenheid en we zullen dan aan alle nee-zeggers, alle twijfelaars, de sceptici en zij die bang zijn om onze woorden heden te vertrouwen, bewijzen dat we in vrede en liefde komen en dat we hier naartoe zijn gereisd om jullie te dienen in deze cruciale tijd in jullie ontwikkeling.


We beloofden jullie arrestaties en we zullen die brengen. Dit is de volgende fase van de operatie en terwijl jullie deze woorden lezen gaan onze bondgenoten naar hun laatste positie voor die manoeuvres. We hebben diverse overeenkomsten bereikt met diverse van jullie media outlets(uitzendposten) om deze gebeurtenissen te verslaan en dit verslag zal beschikbaar worden over jullie wereld. We zien velen van jullie opgewonden zijn door dit voorstel en we zeggen jullie vandaag dat morgen niet zal teleurstellen, maar we zeggen jullie ook dat deze arrestaties nauwelijks een begin zijn, het startsein voor de grote veranderingen die jullie gaan beleven als eens degenen die de mensheid hebben afgehouden om zich te ontwikkelen zoals het zou moeten zijn, worden verwijderd van jullie pad. Sommige van deze individuen zijn niet-gekozen beambten in jullie regeringen, en er zullen velen op jullie wereld zijn die misschien deze intriganten niet herkennen en hun vitale rol beseffen van de agenda om jullie, de mensen te onderdrukken.  We vragen degenen van jullie die de tijd en de inspanning hebben genomen om jezelf te informeren over deze mannen en vrouwen en over  hun agenda, en deel deze informatie aan jullie broeders en zusters mede zodat zij die arrestaties kunnen begrijpen en wat dit betekent voor hen op een veel groter niveau. Velen van jullie hebben veel tijd en energie besteed om goed ingelicht te worden over deze verreikende samenzwering, en we juichen wat dit betreft jullie inspanningen toe.  Jullie allemaal hebben je eigen unieke talenten en geschenken om met anderen in deze tijd te delen, en dit is een gebied waarvan velen voordeel kunnen hebben van jullie kundigheid in deze verwante velden. 


Deze samenzweerders hebben veel verschillende namen en organisaties maar wij van de Galactische Federatie van Licht hebben een voorkeur om hen de Cabal (de Kliek)  te noemen maar we zeggen je gebruik gerust een ander geruchtenwoord ervoor die anderen misschien beter registreren met termen zoals de Nieuwe Wereld Orde. En Illuminati  is ook heel juist om dat in veel gevallen te zeggen. Hoe meer van jullie die aan de gang zijnde zaken begrijpen en wat het voor hen betekent, hoe groter de impact zal zijn van dit grote gebeuren. We willen dat deze arrestaties het stroomgebied zijn dat jullie wereld binnenleidt in jullie nieuwe eeuw van wereldtransformatie, en daarom vragen we jullie in deze tijd om deze informatie en zijn verwikkelingen ver en wijd te verspreiden.


Wij zien die arrestaties binnenkort gebeuren en we vragen jullie om in deze tijd tussen nu en de uitzending van deze binnenkomende verhalen, ‘de tafel te dekken’, zoals je wilt, dus als jullie televisieschermen laten zien dat deze mannen en vrouwen van de Cabal in hechtenis worden  genomen, dan zal de positieve energie die bij jullie gecreëerd wordt een krachtige katalysator worden voor verandering. We willen volledig voordeel halen door deze gebeurtenissen en we willen geen van die gouden gelegenheden verspillen om een positieve energie te scheppen die rondom jullie hele wereld zal vliegen. We zullen dan door deze stuwkracht van energie en hoge trilling munt slaan en direct naar onze volgende fase gaan van de operatie wat ons openbare eerste contact met jullie is. We zullen dat raam van gelegenheid niet laten dichtgaan, daar kunnen jullie zeker van zijn, dus we stellen voor dat jullie alert blijven, en een oogje houden op diverse bronnen van nieuws omdat wij het duister niet willen informeren over wie(van wie/door wie/ of which?) media maatschappijen overeenkwamen om deze dingen te verslaan. Die arrestaties zullen echter moeilijk te missen zijn, daar kunnen jullie zeker van zijn.


Heden willen we met jullie delen dat we een globale trend zien van ontwaken die zo aan kracht en snelheid wint dat onze observerende diensten in de komende dagen een ontwaken voorspellen van grote aantallen van de mensheid. Dit zou geweldig goed nieuws zijn omdat dit een vitaal gebied van aandacht is in deze tijd omdat er zo velen van jullie nog niet ontwaakt zijn voor de nieuwe energieën die in de huidige tijd voor hen beschikbaar zijn. We zien deze verandering echter, ook snel veranderen. We vragen onze vele Lichtwerkers in deze tijd om door te gaan met de inspanningen om jullie hogere dimensionale wijsheid te verspreiden, wat dan ook je specifieke gebieden van kennis moge zijn. Sta de nee-zeggers niet toe om jullie van je voor-geregelde opdrachten af te houden, omdat jullie geselecteerd werden voor deze opdracht want er waren er die veel vertrouwen hadden in jullie vermogens om in het gezicht van belachelijk te worden vol te houden. We verzekerden jullie in het verleden en we willen dit vandaag heel duidelijk maken; jullie zullen niet achtergelaten worden lijkend op een dwaas of als een gek persoon, maar jullie zullen geëerd worden als een trendsetter, een visionair en het beschimpen dat misschien je ogen en oren vandaag vult zal spoedig omkeren naar vragen om kennis die jullie vergaard hebben terwijl zij die weigerden te zien.


Dit is jullie toekomst en die ligt niet ver weg. Dus ga heden verder in het zicht van huidige vijandelijkheden omdat jullie het licht aan het eind van de tunnel bijna hebben bereikt met de voltooiing van deze fase van jullie missie. We juichen iedereen van jullie enorm toe  voor jullie geweldige inspanningen om je licht door deze duistere hallen te schijnen.
Wij zijn de Galactische Federatie van Licht.
Wij zijn jullie Familie van Licht van de sterren.


As channeled through Greg GilesTranslator: Winny

Translations


 http://englishgreggiles.blogspot.com/  - English
 http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil

http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
 http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
 http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
  http://germangreggiles.blogspot.com/  -German
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ - SwedishOriginals and translations of Galactic Messages available at
http://www.despertando.me/

No comments:

Post a Comment

invocation


Blossom Goodchild -- AN INVOCATION -- 14:02:2014 (Brisbane Hour, Australia). Search for your local time at http://24timezones.com/

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.