Thursday, 9 February 2012

9 februari 2012

Greg Giles met een boodschap van de Galactische Federatie van Licht op 9 februari 2012
Telepathie is het middel waarmee de ascenderende(opstijgende) leden van de mensheid in de toekomst zullen communiceren. Jullie hebben de keuze of je nu verbaal wenst te communiceren of telepathisch, afhankelijk van met wie je communiceert, maar we zeggen je dat je met veel verschillende soorten wezens zult spreken en niet alle wezens zijn in staat om verbaal met jullie te communiceren en er zijn ook serieuze beperkingen van taalgrenzen. Als iemand telepathisch communiceert, dan is hij of zij in staat  om voordeel te hebben van een ingebouwde vertaal technologie waardoor je in staat bent om makkelijk elke taal in dit universum te interpreteren, net zo als iemand met je spreekt in je eigen aangeboren taal.Alle menselijke soorten wezens zullen jullie aangeboren taal ook niet spreken natuurlijk, omdat er ook zoveel verschillende talen in al hun werelden zijn. Tijdens al jullie vele incarnaties hebben jullie veel verschillende talen geleerd, en deze kennis is veilig bewaard in jullie geheugenbanken en zullen bij je terugkeren op de juiste tijd. Jullie zullen een keuze hebben om via die talen te communiceren, omdat het wezen waar jij mee communiceert ook je gedachten ontvangt, vertaald in de taal van hun keuze. Dit is de methode van voorkeur van de Galactische Federatie van Licht, en jullie zullen ontdekken dat dit de voorkeursmethode is door veel van de kosmos heen.


Kunnen jullie je voorstellen hoe veel barrières die hier op Aarde zijn gebouwd makkelijk kunnen worden afgebroken als jullie eenmaal makkelijk en effectief met elkaar kunnen communiceren? Dit is een van de vele veranderingen die bewaard liggen voor de mensheid in de komende dagen en wij kijken er naar uit om jullie deze verbeterde methode van communicatie te leren. Gebrek aan communicatie is de oorzaak geweest van zoveel conflicten  en twist in jullie 3D wereld en we hebben zorgvuldig de problemen bestudeerd die voortkwamen uit dit gebrek om efficiënt te communiceren. Wij zien jullie nieuwe gereedschap van communicatie als een prachtige verbetering die jullie nieuwe gemeenschap enorm voordeel zal brengen.


Verdergaand naar dingen die jullie huidige zaken betreffen, zoals we zeiden hebben we arrestaties geregeld van leidende leden van de duistere cabal die vele eeuwen lang plannen ontwierp en plande tegen de mensen van de Aarde. Dit gebeuren zal volgens schema verdergaan en we zien de zaken verderop snel en efficiënt zonder vertraging doorgaan. Opnieuw vertellen we jullie dat deze gebeurtenissen over de wereld op tv komen omdat wij denken dat het een zeer belangrijke stap voor de mensheid is om te zien dat ze eindelijk vrij zijn van de klauwen van de duistere heersers die effectief samen zweerden om de mensheid eeuwen te onderdrukken. Als deze obstakels verwijderd zijn, dan zullen jullie vrij zijn om een geweldige vlucht te nemen in jullie ontwikkeling, en dat is precies wat jullie zullen ervaren. Vele nieuwe technologieën zullen bij jullie worden geïntroduceerd en wij voelen dat velen van jullie zich afvragen wat er in voorraad voor jullie is. We zullen met jullie apparaten delen die feitelijk ieder aspect van jullie huidige leven zal verbeteren en die jullie zoveel meer tijd en vrijheid toestaan om verder te gaan met iedere en al jullie creatieve maar ook plezierige wensen. 


We zullen bij jullie nieuwe manieren van voedsel bereiding introduceren en op die manier zal je voedsel veilig en gezond zijn terwijl het je voertuig voedt met juiste energie en voedingsmiddelen waar jullie nu dringend behoefte aan hebben. Het voedsel dat velen heden eten is met opzet bezaaid met chemicaliën en andere toevoegingen om je groei te onderdrukken en om je mentale mogelijkheden te belemmeren. Jullie kunnen dit voedsel anti-ascentie voedsel noemen want werkelijk dit is het hoofd focus geweest van deze duisteren. Jullie lichamen zullen ook blij zijn met een soortement herleving omdat ze dan vrij zijn om zich te verjongen naar hun natuurlijke staat wat veel gezonder en krachtiger is dan heden, en gekoppeld aan ontwikkelde healing technologieën zullen ze terugkeren naar hun optimale vermogens. Wat zal dit een vreugde zijn voor jullie allemaal als jullie lichamen ongelooflijk sterk en gezond zullen worden en zullen werken als volmaakt functionerende machines die jullie de vrijheid geven om van je nieuwe leven te genieten op de manier waarop het de bedoeling was.


Dit is een van de vele projecten die onderweg gaan als de paden eindelijk worden vrijgegeven voor onze reünie. Wij samen met onze Aarde bondgenoten zorgen heden voor deze taak en we zullen zeer binnenkort opwindend nieuws hebben te rapporteren in de dagen die komen gaan. Deze dag is onvermijdelijk en nadert snel. Wees voorbereid op veranderingen die gaan beginnen onmiddellijk na het nieuws van de arrestaties van degenen die jullie hebben afgehouden van het ervaren van jullie reis terwijl die al vele jaren voor jullie beschikbaar is geweest. Jullie zijn als gevangenen van de tijd gehouden, zoals je wilt, en jullie beleven heden een leven dat niet gelijk is aan de lengte van je reis. Het is alsof iemand stevig de wijzers van de klok grijpt die jullie reis beheerst, maar niet langer meer, en jullie zullen de wijzers van de klok zien die vrijelijk en snel ronddraaien, die jullie beschaving naar de toekomst voortdrijvend.


De veranderingen zullen rap komen en de veranderingen zullen snel verdergaan in een vlugge opeenvolging. Jullie zullen je verwonderen hoe snel en efficiënt werkelijk veranderingen kunnen gebeuren omdat jullie zo in slaap zijn gewiegd terwijl veranderingen in jullie wereld zo langzaam kwamen, vele jaren kruipend, bijna door jullie compleet onopgemerkt gaand. Dit was de modus operandi (werkwijze) van jullie duistere mensen, omdat ze al jaren vreesden de boot niet te schommelen omdat hun grootste bekommernis was om jullie niet te wekken uit je sluimer en bewust herkenden waar zij al zo veel jaren onder je neus mee bezig waren. Hun agenda is voorbij, hun plannen zijn nu gestopt omdat jullie mensen van de Aarde wakker zijn geworden en nu zien zo velen van jullie wat zij gepland hebben en dus nemen jullie ook deel aan de meest belangrijke actie die je nu kunt doen, en dat is om deze informatie met jullie broeders en zusters te delen. In informatie zit macht en daarom hebben de duisteren eonenlang een samenzwering op touw gezet om jullie zoveel mogelijk van informatie af te houden zodat zij zoveel mogelijk jullie wereld konden verdelen. Verdeel en heers.


De dagen van jullie strenge beperkingen op reis naderen ook hun einde en wij zien veel mannen en vrouwen van over jullie hele prachtige planeet als eenheid samenkomen in de dagen die komen omdat het net zo makkelijk zal zijn om naar de verre uithoeken van je planeet te reizen als om naar de lokale supermarkt te lopen voor je brood. Dit is een van de geschenken die wij voor jullie hebben, lieve mensen en ieder van jullie zal vrij zijn om van dit geschenk te genieten en om te reizen naar elk deel van jullie wereld waar je ooit van gedroomd hebt en om tijd door te brengen met al je vrienden of geliefden die je gemist hebt of die je kortgeleden hebt ontmoet in jullie online sociale netwerken, omdat de vrienden die jullie vandaag maken niet al te lang uit het bereik van jullie armen zullen zijn. We zien zo velen van jullie deelnemen aan die vreugdevolle vergaderingen en we zien ook velen van jullie blij zijn met reünies van jullie Sterren Families welke jullie zo lang gemist hebben in die vele jaren dat je weg was. Sommigen van jullie zijn al vele levens lang weg geweest en deze her-vereniging zal werkelijk een zeer vreugdige zijn voor jullie en jullie sterrenbroeders en zusters. Deze dag is nu maar momenten ver weg. Ga door met het prachtige werk dat jullie aan het doen zijn omdat jullie het zijn die het pad vrij maken voor deze her-vereniging.


Het begint allemaal met jullie, omdat het allemaal verder gaat volgens jullie schema, en van niemand anders. We kunnen dit punt niet genoeg benadrukken. Het is jullie bereidheid om deze veranderingen te accepteren en te beleven, het is niet onze bereidheid waar jullie op wachten. We zijn voorbereid om ons deel te doen en zijn dat al enige tijd geweest. We kunnen echter niet onszelf forceren naar jullie gemeenschap toe als jullie gemeenschap niet voldoende voorbereid is om ons te accepteren. We zien dat onze Lichtwerkers grote stappen zetten wat dit betreft en het komt door jullie harde werken en vastberadenheid dat al deze prachtige veranderingen voor jullie wereld mogelijk zullen zijn. Hierom worden jullie geweldige inspanningen enorm gewaardeerd bij ons, en al jullie broeders en zusters die heden niet weten wat jullie gaan leren of wat jullie allemaal gedaan hebben en mogelijk gemaakt hebben. Hierom moeten jullie trots zijn op jezelf en kunnen jullie de herinneringen bewaren van jullie harde werk en wat je voor de vele jaren die nog komen hebt bewerkstelligd. We zeggen jullie allemaal: goed gedaan! Niets van dit kon zonder jullie gedaan worden en we prijzen jullie voor je geweldige inspanningen.


De eerste fase van jullie missie nadert de voltooiing en spoedig zullen jullie de volgende fase van je taak beginnen, en we verzekeren je dat je enorm van jullie nieuwe opdracht zult genieten, omdat de meest moeilijke fasen van jullie missie nu achter jullie zullen liggen. Velen van jullie zullen meer persoonlijk met ons werken en het maakt niet uit wat jullie nieuwe opdrachten zullen worden, jullie levens zullen enorm worden verbeterd vergeleken met wat ze heden zijn, en dit zal een grootser werkomgeving en een veel prettiger totale belevenis zijn voor jullie allemaal. Het ga je goed lieve vrienden. We zullen spoedig weer bij jullie zijn.
Wij zijn de Galactische Federatie van Licht
Wij zijn jullie Familie van Licht van de sterren.


As channeled through Greg GilesTranslator: Winny

Translations


 http://englishgreggiles.blogspot.com/  - English
 http://brazilgreggiles.blogspot.com/ - Brazil

http://bulgariangg.blogspot.com/ - Bulgarian
 http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch
 http://coratiangreggiles.blogspot.com/ - Croatian
http://frenchgreggiles.blogspot.com/- French
  http://germangreggiles.blogspot.com/  -German
http://polishgreggiles.blogspot.com/ - Polish
http://romaniangreggiles.blogspot.com/ - Romanian
http://russiangreggilles.blogspot.com/ - Russian
http://sloveniangreggiles.blogspot.com/ - Slovenian
http://spanishgreggiles.blogspot.com/ - Spanish
http://swedishgreggiles.blogspot.com/ - SwedishOriginals and translations of Galactic Messages available at
http://www.despertando.me/

No comments:

Post a Comment

invocation


Blossom Goodchild -- AN INVOCATION -- 14:02:2014 (Brisbane Hour, Australia). Search for your local time at http://24timezones.com/

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.